Eipä tämä kuntourheilu yhtään hassumpaa olekkaan, eipähän ole mitään kiirettä eikä pakoitetta tehdä neuroottisen säännöllisesti kovia harjoituksia, kun ei ole noita tavoitteitakaan pitää sykettä minun tapauksessa siellä 175- 180 pinnassa pitempiä aikoja. Nythän minä ja syke ollaan yhtä, eli yhtä flekmaattisia, miten sitten homma pelittää jatkossa, jää nähtäväksi, mutta ei pari tuntia päivässä kevyttä liikuntaa kovin paljon ole, kun tehot otetaan pois.
Niin, työnantaja, eli Kaupunki peloitteli hommaavansa meidän kuntosalille, siis sinne isommalle yläkerran kuntasalille Tunturi merkkisen juoksumaton, meinaan vaan että saattaa siinä riemu revetä meikäläisen kohdalla. No, olenhan minä normaalistikkin pysynyt aika hyvin työpaikalla, mutta kohta varmaan ollaan aika paljon ylitöissä, pelkään pahoin, toivottavasti ei karkaa mopo käsistä. Kävin taas lääkärissä(hammas) ja reikiä nolla, yksi lohennut paikattiin uudestaan ja hammaskiven poisto perinteisin menetelmin ja olo oli kuin joku olisi vetänyt ala ja sivukoukut purukalustoon, muuten ihan ok toimintaa hampitohtorilta.

Joko nero tuolta Valtion tutkimuslinjan kovapalkkaiselta leipäluukulta oli saanut kuningas idean, eläköyityvän työväen palkkaa voitas pienentää ja vastaavasti tämä palkka-ale kompensoitaisiin nostamalla eläkeikää, aika italialaista meininkiä, mutta tästäpä onkin hyvä aasinsilta seuraavaan.
Tulee ihan väkisin mieleen eräs Berlusconi niminen heppu tuolta saapasmaasta, eikä sitä tyyppiä voi kadehtia kuin yhdessä asiassa, nimittäin naisasioissa, nytkin oli hommannut rahalla ja nimenomaan rahalla itselleen peräti 46vuotta nuoremman misun ei paha, ainakaan näöltään, nimittäin jos herralla ei olisi sitä lyömälehteä takataskussa niin sanotusti kasapäin, olisi mielitietty naisseurakin muutamaa kymmentä vuotta vanhempaa laatua ja niin kuin tapoihin kuuluu sanoa, sisäistäkin kauneutta löytyy, mitä se sitten lie, siis mistä helv..... minä taikoisin kasapäin kahisevaa.

Newtownin pikkukaupunki jenkeissä koki tragedian, mikä meitä immeisiä oikein vaivaa, kun jo pieniä koululaisia aletaan lahtamaan, onhan meillä näitä koulu ammuskeluja omasta takaakin, useampia ja vuonojen maalla omansa. Tekojen takaa löytyy yleensä aina katkeroitunut, yksikseen viihtyvä, jotenkin jollain tapaa muista poikkeava nuori, jos koulukavereilta kysytään. Mitä tälle asialle voitaisiin tehdä että tämänkaltaiset teot saataisiin loppumaan, nimittäin näitä riittää keskuudessamme.
Välittämisen tunne on kadonnut, ei ole aikaa toisille, ei siinä aselaki ja sen muutos auta asiaa, jos joku päättää jotain tuonkaltaista, se kyllä etsii ja löytää arsenalin sen toteuttamiseen. Mutta kaikki välittämisen tunne lähtee jo alakoulu iässä ja jatkuu koko kouluelämän. Joten siinä on ainut opinmalli aikuisuuteen, siis koulukiusaamiseen nolla toleranssi ja sitä tulisi valvoa laen voimalla, koska pitkässä juoksussa se tulisi näkymään varmasti vähentyneinä häiriökäyttäytymisinä ja ammuskeluina.

Kävin kirjastossa hakemassa joululukemista, kolme kirjaa, yksi niistä kertoo ultra maratoonari Dean Karnazesista ja miten juoksuun jää koukkuun, ikään kun en sitä itse tietäisi, että näin. Nyt lähden päivän toiselle happihyppelylle, palaan asiaan vielä ennen joulua, Arrivederci!