Niinpä meni viikko toukokuuta, eipä kovin kesäisiltä kelit vielä vaikuta ja vielä vähemmän tuolla Rovaniemen suunnalla.

 Heti Torresta tulon jälkeen on ollut jotain outoa, en tiedä olenko vanhuuttani tulossa allergiseksi muullekkin kuin työlle, mutta pari viikkoa on ollut, kuin että jokin pala olisi juuttunut kurkkuun, saan koko ajan nieleksiä  ja silmät vetistää, tätä ongelma ei ollut tuolla etelässä. Vaan eipä tuo ole haitannut harrastusta toistaiseksi, hyvin jaksoin jo mäkiä juosta, kun sain vihdoin mäkikauden avatuksi, muuten muilla rintamilla edetään täällä Suomessa ja Savossa tuttua latua, Kups pelaa tasaisen varmasti tappiollisesti ja sarjakärki karkaa, lätkälippujen hinnat aiheuttivat odotetusti kiivasta keskustelua, hyvä niin, mutta ajattelivatko Kummola ja kumppanit lippujen hintoja määrittäessään, että koko homma saattaa kaatua juuri tähän ja oletettu voitto muuttuu tappioksi, naapuri yrittävät järkipäätöksellä ottaa se vielä mikä otettavissa on, mutta Kummola ei.

 Helsiki City Run juostiin ja Randelinit juhlivat, hyvä! kun taas Puotiniemellä oletan olevan jotain ongelmaa, jos kevennetyn viikon jälkeen juostaan 1,18 ja osat puolikkaalla, mutta jos taas keskellä kovaa maraton harjoittelua juostaan kovana harjoituksena kyseinen aika, niin se on ok tilanne. Omat tekemiset aiheutti tänä aamuna kello 7.00 kerrankin katseita, tein viikon kovan ja lyhyet päällä, tietenkin ennen töihin menoa. Muutama aamuvirkku pyöräilijä talvitamineissaan, ajoi vierelle ja kysyi, että onko viileää, johon minä että tällä vauhdilla on suorastaan kuuma, muutenhan ei meikäläisen olemus katseita kerää, kuin ainoastaan vihamielisiä sellaisia. Tätä pukeekin hyvin tuona vapun aattona kuskaamani valtuutetun sanonta, että ei sinun kanssa saa edes riitaa aikaiseksi kun sinä olet aina silleen perusvittumainen kaveri, totta! olen hänen kanssaan aivan samaa mieltä.

Torstai ap. 2h tv kevyt 23km, loppuun asti kevyt, perjantai ap. 1,25h 16km tv, lauantai ap. 1,25h= 10km tv + 15x 120m nurmella/100m+ 15min tv+ 6x 50m nurmella+ verryt. Sunnuntai aamu kello 7.00 4km tv + 8km kovan 3,37min/km+ 3km verryt (1h)illalla jotain kevyttä 30min. Ihan hyvä puolimaratonräpellys palautus viikoksi, kilsoja 128 ja kaikki oleellinen tuli tehtyä, sekä että tuntemus on sellainen että alan palautua etelän reissusta. Ensi viikolla on kaksi mäkiharjoitusta pitkät ja lyhyet mäet, sekä muuta pientä+ aerobinen puoli