Kaikenlaista sitä ihmisten suusta kuulee, mikä taas toisaalta todistaa, miten vähän jotkut asiaa edes ajattelee. Montako kertaa, esimerkiksi ”hokema” mitä pitempi matka, sitä tyhmempi jätkä, on kuultu,

No sain sen taas sattumalta kuulla, tuolla Niiralan uimahallin krematoriossa (saunassa), joten oli taas aika avata sanainen arkkuni ja puolustaa jaloa kestävyysurheilua, sekä ripittää (sivistää) tätä idioottia kaikkien kuullen. Niin kaveri möläytti, tuo iskän ja äiskän oma hellan duudeli, mussukka, melkein sata kiloinen, aina ruoka aikaan nähtävästi paikalla ollut, raadollisen kovaa golf mailapeliä harrastava pojan reppana, mailapelin, missä sinällään ei ole mitään moitittavaa, vaikka lukeutuukin ”urheilulajeihin”jossa voi vaikka kesken kiihkeimmän urheilusuorituksen vetää vaikka nortit ja vieläpä lajin ehdottomalla maailman huipputasolla. 
 Kysäisin ensi alkuun, että montako virkamiestä, tuomaria, fyysikkoa, tohtoria, lääkäriä, kirurgia, toimitusjohtajaa, pääjohtajaa, johtajaa yleensä ja niin edelleen, sinä tunnet lajisi parista, kaveri vastasi, että me vaan pelaillaan kavereiden kanssa. No minä siihen että onko nämä äsken mainitut virka ja korkeasti koulutetut henkilöt sinun mielestä tyhmiä, kun ovat saavuttaneet kovapalkkaisia ammattinimikkeitä, pojan kloppi totesi, että ei tietenkään ole, miten niin se vielä jatkoi?

Minä vastasin lopuksi tälle tyypille seuraavasti, minä tiedän ainakin yhden urheilumuodon, missä kaikki nuo äsken mainitut ammatit on edustettuina, nimittäin maratonjuoksun lähtöviivalla, mitä isompi kisa, sitä enempi niitä ”tyhmiä” on paikalla, tuli sellainen tunne, että tämä sata kiloinen pullukkapoju meinasi valua kuin hyytelö lauteiden väliin eli pakoon.

Sitten omat valumiset, toivon mukaan, lähti tämän kevään viimeiset kaksi viikkoa, näillä jää polanteisilla teillä liikenteeseen. Tiistaina ap. 12km tv kevyt, ip. 10km tv (lopussa vähän ripeämmin) Keskiviikko ap. 1,35h(keskivauhti 4,34min/km) huippukeli, upeet fiilikset, torstaiaamu kello 7.00, 6km tv kevyt (hiukan jäykät jalat) päivällä Kuopio halli 4km tv+ 3x100+2x8x400m/1,30min juoksupalautus,eka sarjassa vähän hitaammalla vauhdilla, kuin viime viikolla, johtuen siitä, että nyt vetoja oli enemmän, toiseessa sarjassa samat kuin viime viikolla,  sarjan välillä 4min juoksua+ kunnon verrat, seuraava kunnonotatus on viikonlopun pitkä, joko la tai sunnuntai, ihan miten tuo lumisaderintama etenee ja tutulla porukalla mennään.Tämä taitaa sitten jäädä tämän talven viimeiseksi pitkäksi poikien kanssa, seuraavan pitkä juoksen nähtävästä hiukan erilaisissa olosuhteissa, missä ei ainakaan ole jääpolannetta tiedossa