Niin kuin aina joka vuosi, on taas se monelle odotettu aika, eli Joulu jo ovella. Eipä se minussa kovin kummoisia intohimoja ole koskaan herättänyt, mutta positiivistä siinä on, että monelle se on hyvinkin tärkeä hiljentymis hetki kaiken tämän kiireen keskellä. Kiirettä ei ole henkilökohtaisesti enää ollut pitkään aikaan,päinvastoin olen yrittänyt mennä todella hiljaisella energialla se kummemmin hötkyilemättä mihinkään tai minnekkään. Parhaiten se näkyy tuossa lenkkeillessä, missä askel on pitkään maassa viipyvä, väittäisin flekmaattinen ja suoraan kuin jostain hidastetusta filmistä. Mutta syke ja v.....tu käyrä on myös maltillenen, joka johtuu juuri noista edellämainituista asioista.

Kelloa en ole ranteessa pitänyt enää sen jälkeen, kun OIKEAT työt lopetin maastossa mittailu, kartoitus ja pohjatutkimus puolella. Nyt Kaupungin suojatyöpaikassa parikymmentä vuotta vippailtuani on aika kuitenkin mennyt kaikesta huolimatta erittäin nopsaan ja ainut huoli on aika ajoin ollut se, että aika alkaa loppumaan, eli hiekka tiimalasissa valuu koko ajan noeammin ja nopeammin. Milloin se viimeinen hiekkajyvä tipahtaa on kuitenkin meille jokaiselle arvoitus on hyvä asia, sillä harvapa sitä haluaisi tietää se etukäteen.

Joulun sanoma olkoon se, että elämä on kova laji ja mitään kovempaa kiirettä pitämättä yritetään jokainen meistä ottaa kaikesta olevasta ajasta kaikki ilo irti, kuka milläkin tavalla.

Ei ole siis mitään kiirettä, sillä ei elämästä kuitenkaan selviä hengissä ei edes kiiltonahka kengissä. Muistetaan iltarukous ja koetetaan muistaa myös lähimmäisiä, vaikka se välillä vaikeaa onkin, tai siis ainakin minulle. Koetetaan aina välillä muistaa, että ei meistä kukaan ole täydellinen, eikä edes monen mielestä salonkikelpoinen. Meistä jokainen on vai se mikä on, eikä muuksi voi muuttua, vaikka kuinka yrittää. Yksi hyvä ohje voisi olla, että joka päivä saisi edes yhden ihmisen hyvälle tuulelle, tai ainakin hymyilemään. Pieni hyväntahdon ele tekee kummasta hyvälle tuulelle, niin saajan kuin sen antajan.Minulle se on helppoa, koska olen pannut merkille,että ihmisiä alkaa heti hymyilyttää, kun minun facen näkevät:). Tosin niin naurattaa minuakin, kun peiliin katson.

Sitten asiaan. Karttulassa juostaan uudenvuoden yöjuoksu mallia ensimmäisen kerran. Tämä juoksu siis on muuttanut Maaningalta Karttulaan ja toiveissa olisi että se saisi hyvän vastaanoton. Samoilla kulmilla siis juostaa, missä keväinen Karttulan katujuoksu juostaan. Sieltä on hyvä ponkaista kohden kautta 2019 ja puskaradio tietää kertoa, että vauhtiakin on luvassa. Itse yritän myös kameran kanssa tai ilman reitin kiertää.

 

Uudenvuoden Juoksu

 

Karttulassa ma 31.12.2018 klo 18.00

Kisakeskus: Kissakuusen koulu

Sarjat:

5 km: Myl, M17, M50, M55, M60, M65, M70, M80, Mkunto

5 km: Nyl, N17, N40, N50, N60, Nkunto

1,9km: P+T 12, 15v

 

 

Osanottomaksu 10 e / juoksija

Tilille: FI51 5600 0520 6185 73 tai paikan päällä

Ennakkoilmoittautumiset 29.12 mennessä ja tiedustelut Arto Sikanen, 040 5780579 tai [email protected] tai kilpailukalenteri.fi

 

KAIKKI PALKITAAN

Arpajaiset ja kahvio

 

Juokse kävele hölkkää

Tule mukaan päättämään vuosi liikunnan riemuun

 

 

Karttulan Urheilijat / www.karttu.sporttisaitti.com

 Joten, eikun oikein hyvää Joulua kaikille sivuille eksyneille ja railakasta Uuttavuotta, ellen nyt satu jotain päivittämään, vaikka pilkkireissuista ennen vuoden vaihdetta.

Tuommoinen kesäinen kuva löytyi vielä Forssan suvi-illan loppusuoralta joskus 45 sarjalaisena. Tais olla loppuaika jotain 1,12 ja osat.ei siis kymppi vaan puolikas:)

forssa%2045v.jpg