Perjantain aamu TV jälki viisaat keskustelussa, Kalle Isokallio elää realismissa, toi julki sen mikä on vääjäämättömästi edessä Euroopan unionissa, tai on ollut jo pitemmän aikaa, synkkää, synkkää.
 
Asiahan koskee yllätys yllätys, Kreikkaa, on siis kaksi huonoa mahdollisuutta, saavat aikaan jonkinlaisen hallituksen ja pystyvät keplottelemaan syksyyn, tämä on siis se parempi mahdollisuus, kun taas edessä on uudet vaalit ja Kreikka näin ollen menettää kesäkuun 100miljardin lisätukilainan ,koska ei olisi toimivaa hallitusta. Tullaan näkemään siis viimeistään syksyllä, mutta aikaisintaan jo kesällä ennennäkemätön talousmyllerrys Euroopassa ja sitä mukaa koko vähän laajemmaltikkin. Suomenkin olisi korkea aika alkaa valmistua tähän sekasortoon, tämä oli se asian ydin Isokallion mielestä, koska ei vara venettä kaada on sanonta. Asian keskeisiä johdantoja oli, että mikään ei ole niin vaarallista kansantalouksille, kuin työtön nuori ja niitä alkaa olla Välimeren maissa aivan riittävästä, Espanjan työttömyys prosentti on nuorten osalta 50 ja kokonais prosenttikin jo 25,sopii miettiä tilannetta, eikä muutkaan Välimeren maiden prosentit kauas jää näistä lukemista.
 
Sitten omat prosentit tehojen osalta, kun puhutaan juoksusta, saivat toistaiseksi tylyn lopun joksikin aikaa, kun viimeviikon verikokeet paljastivat palautumattomuuden syyn, olotila, pala kurkussa teoria ei ollutkaan luulosairautta, vaan ihan oikea tulehdustila, tuolla kehkoputkien seutuvilla ja  mikä vaan jatkaa, kevyttä voi tehdä mutta ei kovin kovaa ja minä hullu se kävin vetelemäässä puolikkaan ja mäkiä ja kovia ihan tietämättömänä tästä. Tämähän se juuri on motivoituneen urheilijan pahin synti kun ei ymmärrä hellittää silloinkaan kun olisi korkea aika, ei siis tunnista oireen perusteella, että jotain on vinossa. Tehot ovat olleet sitten nolla tässä vähän aikaa, mutta kevyttä juoksentelua olen pystynyt tekemään, joten tänä aamuna kävin rauhallallista juoksentelua suorittamassa 1,40h. Veteraanit olivat eilen ratkomassa paremmuuttaan tuolla Pudasjärvellä, siellä ei miesten eikä naisten eri ikäluokissa suurempia yllätyksiä nähty, meni niin kuin käsikirjoituksessa, ennakkosuosikit ja heidän haastajansa pitivät pintansa, itse tuskin olisin kerennyt 6km matkalla oman ikäluokkani mitalikahinoihin, jossa Jukka Kauppila, Valde Piiroinen ja Veli- Pekka Vänni, näyttivät juoksemisen mallia, vaikka viime vuonna Valden kanssa oltiin samalla lähtöviivalla, tuolla Valtimossa ja kisa päättyi tasapeliin rinta rinnan noin 20minuutin matkalla, mutta menneet on menneitä, eikä niillä ole mitään virkaa tänä päivänä. Tänään sitten kirmaavat nuoremmat miehet ja naiset, tuskinpa tulee katsottua, kun ei voi, töissä menee tämäkin päivä ja sen jälkeen on meno Kyksiin, toivottamaan hyvät Äitienpäivät, jos vielä ennätän ajoissa ??