Niinpä,se on taas tätä, kun alkaa se jokavuotinen kiirekuukausi hyvin monella ihmisellä. Omat kiireet ovat minimaaliset, koska elän sitä pahinta aikaa, kun venholla ei enää kehtaa ja jäätäkään ei vielä aika niukanlaisesti. En siis väen väkisin tunge siihen kiireisten hukkumatilastoon, vaikka kiihko olisi kova korkkaamaan pilkkikausi. Mutta jospa sitä jo itsenäisyyspäivänä saisi senkin sesonkiajan avattua. Siispä aikaa jää jonniinjoutavaan lorvimiseen ilman minkäänlaista paniikkia mihinkään.

Lillehammarin tuskahiihdot olivat aikatavalla tapetilla, kun oli aikaa katsella. MC raskaimmat maastot ja siihen päälle kunnon työmiehen keliolosuhteet laittoivat hiihtäjät äärirajoille, jos mittarina pidetään sitkeyttä ja kuntoominaisuuksien kehityksen luomaa maitohapon sietokykyä. NORJA on hiihtomaa, siitä varmaan kaikki on samaa mieltä, sillä sen verran laajalla rintamalla vuonomaan hiihtäjät miehittivät ja naisettivat:) murtsikan kärkisijat. Piskuisen Suomen Iivo, Krista ja Hakola ovat ihan hyvässä nosteessa, kohden kauden pääkohdetta, eli Seefeldin MM hiihtoja, mutta muilla härmäläisillä ei taida olla paineita MM kisojen suhteen, sillä sen verran kaukana menee maailman kärki. Heikkisen Matista ei taas osaa sanoa mitään, koska on niitä ihme kuntotumisia nähty ennenkin, mutta jotenkin on semmoinen kutina, että Matti se tulee vielä sieltä, katsokaa vaan.

Ampumahiihdossa Kaisa ja Marikin saivat avattua palkeita ihan kohtuu hyvillä suorituksilla, mutta vasta ensimmäinen henkilökohtainen matka paljastaa sitten sen missä mennään. Näitä naisia muuten tarvittaisiin kovasti viestiin ja yhdelle henkilökohtaiselle matkalle ilman asetta hiihdettäville Seefeldin kisoille. Se on sitten toinen juttu, että miten se natsaa aikataulun suhteen ampumahiihdon mc kanssa ja se että jos esim. Kaisa helmikuussa on vielä kerran kiinni kristallissa.

Tänään pärähti soimaan eripuolilla maata yleinen hätämerkki summeri. Se oli vikasoitto, eikä vielä olla selvitetty sitä mikä sen sai aikaiseksi. No ei hätiä mitiä, ei se aiheuttanut oikeastaa minkäänlaista reaktiota ihmisissä, mutta entä sitten jos se oliskin ollut ihan aiheellinen sellainen. Moni ihminen varmaan päikkäreillä käänsi kylkeä ja ajatteli, että joopa joo, mitä ne siellä sireeniä taas rääkkäävät.

Omat. Pilkkivapakaluston kiihkeää virittelyä ja erilaisten tasapainojen testailua Uimahallin hiekkasuodatus altaassa, sekä kevyttä juoksuhöntsäilyä noin 1,30-1,45h kerralla,sirotellen saturaisia silloin tällöin joukkoon.

Siis suurin piirtein näin se kehitystyö tasurien suhteen mulla menee.

Kevennetty tasapaino ja siitä kyvennys.