Ei ole helppoa olla suosittu, mutta paljon helpompaa on olla epäsuosittu. Suomalaiset miehet valittavat somessa ja vähän joka yhteydessä siitä, että tuntevat olevansa lähinnä sylkikupin asemassa yhteistaloudessa. Siis ymmärrykseni mukaan kaapin paikan loppupeleissä määrää nainen ja miehelle jää nöyrtymisen osa. Nykyinen maailma, joka on tuonut tullessaan pakolaisten tulvan myös Suomeen ja mikä on saanut aikaan liikehdintää erilaisissa kansalaisryhmissä, herättää se myös feministit ääneen, tai ei herätä. Feminismi on aate, joka pyrkii parantamaan naisen yhteiskunnallista asemaa ja muuttamaan sukupuolirooleja merkittävästi. Sen mukaan naisille tulee olla samat oikeudet ja mahdollisuudet kuin miehille.

No hyvä. Nyt kun pakolaistulvan myötä on ilmennyt suuria ongelmia ja osa niistä on koskenut Suomalaisiin naisiin kohdistunut seksuaalinen häirintä, sekä raiskaustapauksiin ympäri Euroopan, olisi naisten aika tehdä jotakin. Kulissisuhteessa ei ole mukavaa olla, mutta vielä epämukavampaa on olla suhteessa, missä nainen pomottaa. Jos kerran asia on niin, että suojelu tai muunlainen turva kielletään esim. katupartioinnin myötä, missä miehillä on tarkoitus suojella POMOJAAN, sekä kenties omaa jälkikasvuaan, niin voisivathan sitten nämä naisfeministit mennä itse partioimaan kadulle. Uskoisin, että tämä olisi erittäin pätevä tapa saattaa maahan tulijat ruotuun.

Miettikää tilanne, mikä saisi varmaan hämmennystä tummissa miehissä. Naisten rotevista ja fyysisesti vahvoista koottuja katupartiota kohtaisi etelän miesjoukon, joka olisi aidosti häirintäreissulla,tai aikeissa häiriköidä jotain nuosta naista tyyliin taharrush gamae. Miehet tuntisivat olonsa hiukan vaivautuneeksi, kun ei uskaltaisikaan lähennellä, tai käydä käsiksi. Ja virkavaltakaan sitä ei noteeraisi kovin provosoivaksi, naispartiota kun ei katsottaisi yhtä fyysiseksi. Ja kun lainkirjainta aletaan soveltamaan sitten mahdollisen yhteenoton seurausesta, olisi tuomio sitäkin ankarampi, koska siinä oltiin käyty käsiksi naisiin eikä miehiin.Katupartioinnilla yleensä, kun siinä toimitaan oikein, on sillä ENNALTAEHKÄISEVÄ vaikutus, koska joka tapauksessa on täysin selvää, että kun kevät ja kesä koittaa, tullaan näkemään ennenkuulumaton arabikevät Suomessa, missä häirintä ja seksuaalinen väkivalta ovat aika näkyvässä osassa, ympäri Suomen, eikä siinä auta maammelaulutkaan.

Mikä asia tekee muslimimiehestä vieraassa maassa naista halveksivan kansalaisen. Uskonto se ei voi olla koska siellähän käsketään rakastamaan lähimmäistä niin kuin itseään. Aatekaan se ei voi olla, koska jokainen muistaa, miten eräälle Saksalaiselle kävi toisen maailman sodan loppuvaiheessa. Syyt löytyy kasvatuksesta, joten nyt on aika alkaa kasvaa uudestaan ja tällä kertaa maan tavoille.

Vai että ei Suomalainen mies kelpaa kuin korvikkeeksi ........!:)