Nyt kun syntymäpäivistä on palauduttu on aika palata  sorvin ääreen. Tressaavaksihan se syndepäivä meinasi loppuakohden muodostua, joten päätinkin, että toista kertaa en kuuttakymppiä juhlimaan ala:)

Murtsikkakauden avaus oli tänään, kun spintterit pöllyttivät ensilumen latuja, vaikka kyse olikin vanhasta säilötystä lumesta, tuolla Vuokatissa Suomen cupin avauksessa. Jostainhan sitä on alettava, kun kauden avauksesta puhutaan, mutta vastaavasti eipä olis voinut laimeammat aloituskekkeri ollakkaan ainakaan TV vastaanottimien ääressä.

sponsorit.jpg

Yksikään merkki, ei ole turhaa. Tämä lause tarttui aikoinaan minun muistiin eräältä sen ajan TRI/duathlon kilpaveikolta, joka edusti siis tätä piiriä. Oli senkin verkkaritakin etupuoli kuin tilkkutäkki kaikennäköisten sponsoritarrojen ansiosta. Oli se pelimies muutenkin ja eräänkin kerran Osmon superhölkässä Pieksämäellä se ilmoittautui puolimaratonille, mutta kesken kilpailun päättikin muuttaa mieltään, juosten vain puolikkaasta puolet eli 10,5km, kun sekin oli yksi matkavaihtoehto. Sokerina pohjalla se sitten meni vielä palkintojenjakoon vaatien itselleen pyttyä, koska oli kolmanneksi nopein kympillä, vaikka olis pitänyt juosta puolikas:)

Tämän päivän sponsorimerkit kuvan puserossa pitäisi taata aika hyvät asetelmat harjoitteluun ja kilpailuun hiihdossa. Se verran paljon on "merkkejä" sitä vaan, että ei ainakaan sponsoreista jää menestys kiinni. Niin ja onhan siellä erään apteekinkin logo, joten ei kai vaan huulirasvaa??

Iivolle riittää kaksi. Red Bull ja Ponsse ja lipi lentää.

Sitten vaihdan hiukan lajia, mikä on kaukana urheilusuorituksesta.

Ihminen on himojen ja halujensa vanki. Paitsi tietenkin ihmiset, jotka kykenevät siihen ajatuksen voimalla. Tähän armoitettuun onnellisten superihmisten luokkaan lukeutuu meidän entinen kansanedestuja Rosa Meriläinen.

Eli tätä ei Rosa tartte

Samantha Fox - Touch Me (I Want Your Body)

Rosa Meriläinen saa orgasmin ajatuksen voimalla - " Treenaan ..

No, valtaosa naisista ei saa sitä edes miehen voimalla, näin olen ymmärtänyt, joten onnea vaan Rosalle. Joten väitänkin, että tämän turvallisemmaksi ei seksi voi enää tulla.

Niinpä se meikäläinenkin joutui luopumaan siitä pienestä kätevästä kännykästä. Siirryin siis älypuhelin aikaan, koska se oli yksi "lahjuksista". Joku honori se on ja kovasti olen yrittänyt opetella sen käyttöä ja tulla sen kanssa toimeen. No kun minusta on kyse, niin johan kerkesi nolata itseni sen honorin kanssa. Kävin keskiviikkona kirjastossa ja ekakertaa se oli taskussa, kun se alkoi soida saatanan pahalla ja kovalla äänellä. Ripeästi, mutta vapisevin sormin aukaisi luukun ja yritin vastata siihen, mutta en osannut ja puheli se eikun soi. Nolona tungin sen taskuun ja pakenin paikalta.

Omat. ...................................................................... piste. Hiljaa hyvä tulee!!

Ja sokerina pohjalle laitan tähän todisteen, että ikä ei ole kuin numeroita. Nimittäin veteraanikestojuoksun kovakasvo ONMKY Jukka Kauppila teki sen taas. Sarjan M60v. uusi Maraton juoksun SE syntyi  Franfudissa joka on nyt 2,46,11. Edelliset ennätykset eri matkoilla ovat 5000 metriä: 17.15,06 Pärnu 23.8.2017 M60 SE
10 km maantiellä: 35.40 Oulu 23.9.2017 M60 SE
Puolimaraton: 1.19.18 Pieksämäki 1.10.2017 M60 SE