Se oli sitten viimeinen kerta kun Valkeista kierrettiin. Nimittäin ei se enää kiinnosta kovinkaan suurta juoksijajoukkoa ja tyhjän saa pyytämättäkin. Rivien välistä voi jokainen miettiä, että mitkä oli loppusaldo juoksusta. Mutta hyvä niin, että yritetty on. Mutta kaikella on aikansa ja nyt ovat pullukat ajaneet ohi, sekä kaikennäköiset muut hupijuoksut. Tulokset olen laittanut eteenpäin, mutta siihen en ota enää kantaa, jos ne eivät ole menneet eteenpäin lehtii, eikä se palsta olisi vienyt kovin edes tilaa, sen verran vähän oli osallistujia. Kiitos ja kumarrus kaikille niille jotka olitte juoksemassa historia viimeistä kertaa kyseisessä tapahtumassa.

Ja kun mollivoittoiseen sävyyn olen lähtenyt, niin eilisen ja tämänpäiväisen (röntgen,ultra) loppulauselma oli aika odottamaton, mutta tylyn rehellinen. Tämä tarkittaa sitä, että juoksuun ei parane enää alkamaan, mutta kaikki muu on suotavaa. Tulevaisuus voi kyllä tuoda tullessaan minulle isonkin leikkausoperaation, siis potilaana, mutta mutta.. Toivottavasti kuitenkaan ensitalven pilkkikaussi ei vaarannu, mutta ainakin tämä kesä on taputeltu jo nyt.

Empä vielä 3 viikko taaksepäin olisi voinut kuvitella pikku kolotuksien todellista syytä,vaan kukapa meistä on ennustaja tai selvinnäkijä selvistäpäin:) Miksi kaikki paska kasaantuu aina saman paskan päälle:(

Hyvää kesää kaikille, siis sulle ja mulle.