Joku lauloi aikoinaan, että aika entinen ei koskaan enää palaa, samaa hokemaa toistaa nyt Urpilainen, mutta hiukan eri asian yhteydessä, mutta aiheestakin. No, tarvitseeko sen entisen ajan enää välttämättä palatakkaan, kyllä, jos sillä tarkoitetaan aikaa ennen Euroopan unioniin(euroon) liittymistä.

Jep, loma on sitten lusittu ja liikuntaakin tuli riittävästi. Tänään sitten työpaikalle ja nokka kohti syyskautta ja sehän menee tuttuun tyyliin nopeaan. Itselleni olen havainnut syyskauden edustavan sitä virkeää ajan jaksoa, jolloin jaksaa taas tehdä sekä oikeita asioita tai vähemmän oikeita.

Eilen oli sitten se Kontrol numero ? en muista! seuraava sitten 3kk päästä, eikä mitään uutta ole tullut ilmi, hyvä niin. Treenipuolella myös alkaa hiukan rauhallisempi aika, määrää vähemmän, mutta yritetään parantaa vauhtia, jos tuo jalka suostuu siihen. Eilen tein keveillä vauhdeilla 3h yhdistelmän, 2h pyörää+1h juoksua matolla ihan vaan loman lopettajaiseksi, pikkasen tuntui tuo edellisen päivän mäkiharjoitus jaloissa, vaan niinhän sen kuuluukin ollakkin. Oli kyllä huippukelit koko loman ajan, tämmöisiä kesiä jatkossakin toivon, niin kuin kaikki muutkin varmaan toivoo.

Moskovassa alkavat sitten Lauantaina mitellä paremmuudestaan maailman parhaat yleisurheilijat, yksi pakollinen mitali keihäänheitosta Suomelle, siinä se. Mutta heti lauantaina vääntää Sandra finaalipaikasta, sekä päivän huipentaa naisten maraton, jossa tullaan näkemään väsyneitä ja tajunnan rajamailla hoipertelevia naisia, meinaan vaan, että on pikkuisen lämpimämpää siellä nyt, kuin mitä esim. meillä oli kesän aikana. Mutta miesten kymppi on toinen tosijuoksu, tosi olosuhteissa Lauantaina, mikä on pakko nähdä Mo Farah, vastaan Etiopia ja Kenia, että tälleen!