Vuoden viimeinen päivä, aamulla vielä tiestöt täysin sulana ja odotettavissa monelle Pohjois-Savolaiselle ja moneelle muullekkin hieno keli juhlistaa juoksemalla lappu rinnassa Uuudenvuoden juoksua Maaningalla. MUTTA, päivällä se sitten alkoi, nimittäin lunta ja räntää. Itse aavistin tilanteen, olemalla jo kello 9.00 tienpäällä ja tekemällä omat vaatimattomat harjoitteet vielä huippuoloissa, 4km verryt+8km VK-AK+verryt, olipa mukava, kun jalkakin antaa pikkuhiljaa juosta ulkona reipasta, aivan SAATANAN hienoo, luonnehtisin.

Mutta mennään Maaningan tapahtumiin. Siellä sitten juoksijat sitten juoksivat,tienpinta hiukan niljakas nuoskalumesta, Mutta vauhtia riitti, Randelin vetäisi keliolosuhteista riippumatta uuden reittiennätyksen huikean 15, 28min 5km matkalla, parantaen viimevuoden aikaa  reilun puoli minuuttia.Teemu Toivanen myös paransi entistä reit.ennätystä ollen kakkonen 16.02min ajallaan. Matti Röppänen jäin vain Teemusta muutaman sekunnin ja kaikki muutkin piirin kärkijuoksijat olivat ilahduttavasti paikalla juosten 16- 17 alkavia lukuja. Itse asiassa en ole nähnyt näin kova tasoista vitosta pitkään aikaan tässä piirissä maantiellä ja kun ottaa huomioon hiukan vaativan juoksualusta, niin pitää hattua nostaa. Naisten sarjan parasta vauhtia piti Eve Randelin jääden muutaman sekunnin Saara Pekkarisen reittiennätyksesta, kunnossa on Evekin. Muutenkin tapahtuma joka keräsi ennätysosanoton, yli 50 juoksijaa, oli hiono tapahtuma.

Mukavia ihmisiä ja paljon tuttuja, mikäpä siinä on turista. Pitkät jutut heitin myös Jenni Kiviojan ja hänen valmentajansa kanssa tulevista Jennin suunnitelmista. Aika symppiksiä molemmat ja tulevan kauden kuviot selvillä, siitä on hyvä jatkaa kohden Kuopion kalevalalaisia ja toivon mukaan kohden EM kisoja, tällä ruskea silmällä:), tsemppiä ylä -savoon.

Muutama kuva Maaninka 2013 Uudenvuoden juoksu

DSCF1470-normal.jpg

Lähtö ryminät Maaningalla

DSCF1474-normal.jpg

Rande Kimmo tykitti nuoskalumessa uuden reitiennätyksen

 

DSCF1476-normal.jpg

Myös Toivasen Teemu juoksi entisen ennätyksen alle

 

DSCF1477-normal.jpg

Röppäsen Mattin peruskunto 800m juoksijaksi on rautaa, muuataman sekuntin jäi Teemusta

 

DSCF1478-normal.jpg

Ulkomaan apu Polvijärven Urheilijoille Selami, hionosti neljänneksi

DSCF1480-normal.jpg

Myös Mikkosen Samu juoksi hyvin, ollen kuudes

DSCF1483-normal.jpg

Eve Randelinin tyylinäyte, eikun kuntonäyte. Pikkasen jäi enarista, laitetaan luontoäidin syyksi

DSCF1486-normal.jpg

Ajanotto Arde ja tulevia varpikkaita

DSCF1489-normal.jpg

Miesten parhaat

DSCF1491-normal.jpg

Samoin naisten

DSCF1492-normal.jpg

Ikämiehiä unohtamatta. Kaikkihan nämä konkarit tunnistaa, mutta tulokset löytyvät Varpikkaiden sivulta

Ja nyt meikä lähtee kaljalle, tai no:) Hyvää Uutta vuotta toivoo TV HART