Paskamaan imperialistiset tavoitteet ottaa koko Ukraina haltuun noin niinkuin ajan kanssa eivät ole muuttuneet miksikään. Tulevana talvena rintamalinjat jämähtävät paikoilleen ja samalla valmistellaan molemmilla puolen jo ensi kevään ja kesän sotimista.

Lännen pakotteet eivät pure toivotulla tavalla mikä antaa p-maalle uutta virtaa ja motivaatiota sodan jatkumoon. Samalla kun idän diktatuuri alkaa eristäytyä ja siirtyä sotatalouteen, niin samalla eurooppa ja länsi vätystelevät aseavun kanssa. On suorastaan surullisen huvittavaa, että edes tykin ammuksia ei voida toimittaa riittävästi Ukrainalle, millä se voisi aiheuttaa p-maalle jatkossakin tappioita ja puolustaa omia alueitaan.

Tästä hyökkäyssodasta tulee idän diktaattorille uusi Anfkanistan ja voidaan olettaa jo nyt että riittääkö edes kymmenen vuotta ennenkuin aseet vaikenee. Oma kansa on jo valheellisella propagandalla kyllästetty uskomaan, että on välttämätöntä jatkaa, kunnes on vallattu kaikki Ukrainan alueet ja orjuuttaa heidät pakkotyöhön.

Tässä puutiaisesta tulee mieleen eräs maailmansodan julma neukkukenraali. Grigori Gulik joka oli, paitsi murhanhimoinen psykopaatti, myös epäpätevä typerys.

Sotilasasioissa pätee nyrkkisääntö, että mitä pienempi herra, sitä pahempi päällepäsmäri ja myös että mitä tomppelimpi, sitä julmempi. Syystä että jos ihminen on epävarma auktoriteetistaan tai kompetenssistaan, hän kompensoi sitä pomottamisella ja kovilla otteilla.No puutiainen on kooltaan pieni, joten häneen voi tätä vertausta käyttää.

Grigori Gulik oli tyyppiesimerkki tällaisella: hän sekä piti terrorimaista kuria, ampui omiaan pienimmistäkin protestoinnin merkeistä, että oli julma sekä vihollisia että siviilejä kohtaan. Hänen epäpätevyytensä koitui lopulta hänen kohtalokseen: hänet teloitettiin sodan jälkeen Stalinin käskystä. Niin kävi Prisoginille kuin Gulikille ja onko puutiaisella sitten Stalinin kohtalo, toivottavasti.

Se on yksi suuri ihme, miten helposti se puutiaiselta onnistui tämä oman kansansa alistaminen diktatuuriin. Mutta niinhän se sanonta kuuluu, että kansa on yhtä heikko kuin mitä on heikoin lenkki, eli pieni rakettimies (putin) samalla tapaa, kuin toinen pieni rakettimies kim jon ung naapurissaan. Toinen esimerkki p-maa heikosta luonteesta on se, että hyvin on tiedetty historiankirjoista USA ase ja muu tuki paskamaalle toisen maailmansodan tiimellyksessä natsisaksaa vastaan, minkä johdosta pystyivät säilyttä asemansa kansainvälisessä yhteisössä suvereeninä valtiona.Totuuden kirjat joutuivat kuitenkin puutiaisen käskystä roviolle ja näille poloisille alettiin aivopesemään täysin valheellista propagandaa. Heikko kansa, kun ymmärtävät kuitenkin totuuden historiasta, mutta siitä huolimatta alistuu hyväksymään valheen, että länsi on ollut aina vihollinen numero yksi ja paskamaa nyt oikeutetusti puolustautuu lännen hyökkäykseltä on 2000 luvulla jotakin käsittämätöntä. On idioottien kyllästämä tämä itänaapuri,kun toisessa maailmasodassa kelpasi aseapu länneltä, mutta ei mennyt aikaakaan, kun jo ollaan uudestaan sotimassa ja yleensä heikompaa maata kohtaan, vahmemmalle kun ei ole pärjännyt.

Puutiainen on päättänyt viedä siis tämän sodan päätyyn asti. Ja se tarkoittaa euroopan tulevaisuudelle todella huonoja aikoja jos eurooppa ei ala ottamaan vastuuta. Tällä tarkoitan sitä, että tulevaisuudessa pitää olla kyky vastata aseellisesti paskamaan akressioon, eli lisäämään pikavauhtia aseteollisuutta, millä täydennetään omaa puolustuskykyä ja samalla tuetaan yhä tukevammin Ukrainaa. On todella suuri virhe jos nyt ei aleta toimia heti.

Nyt kuitenkin on havaittavissa edistymistä, sillä Saksa alkaa näyttää ryhdistymisen merkkejä puhuttaessa Ukrainan tukemisessa. Tämä samainen maa, joka sodan alettua lupasi tukea Ukrainaa muutamalla tuhannella kypärällä on sitoutunut  ensi vuonna tukemaa aseellisesti 8miljardilla eurolla. Sekä nostamaan omaa puolustuskykyään 100 miljardiin ja täyttämään naton vaatiman 2 prosentin osuuden bruttokansantuotteestaan.

Tämä ei ikävä kyllä riitä tulevaisuutta ajatelle. Muiden EU maiden pitää sulassa yhteisymmärryksessä tehdä sama sotatalousuudistus ja sillä on kiire. Paskamaa ei usko ja kunnioita muuta kuin voimaa ja sotilaallista vahvaa uskottavuutta ja siihen EU tulee valmistua lisäämällä aseellista arsenaaliaan. Ranskan Macron taisi jo kauan aikaa sitten todeta että euroopan on korkea aika ja millä on vielä kiire siirtyä osittaiseen sotatalouteen. No mitään ei ole vielä tapahtunut ja etumatka paskamaalla kasvaa.

Tässä sodassa oli alun alkaenkin kyse paskamaan toivoma ajatus omasta mahtavuudesta ja maailman talouden herruudesta tulevaisuudessa. Olen aivan varma, että asiasta on sovittu Kiinan diktaattorin kanssa jo kauan sitten, että kun Ukrainan on vallattu, saa Kiina -paskamaa akseli suuren maailman talouden herruuden ja Euroopalle ja lännelle jää rippeet. Tuotantotalous kun on näissä kahdessa suuressa taloudessa paljon halvempaa, sekä tekijöitä riittää, kun omat kansa on jo valmiiksi diktaattorien hirmuvallan kynsissä. Tähän kylkeen sitten on sovittu niinsanottujen ystävälisten maiden päämiesten kuten Turkin ja Unkarin kanssa mittavista ja mahtavista talousyhteistyöstä ilman rajoja. Siinäpä on sitten munattoman muun jäljellä olevan euroopan pakko alkaa tekemään yhteistyötä diktatuurin alla.

Joskus tulevaisuudessa on sitten kiva kysyä menneen euroopan isoilta johtajilta, että mitenkä noin niin kuin omasta mielestänne onnistuitte aikoinaan vakauttamaan EU olemassaoloa, kun ette edes kyenneet riittävästi tykinammuksia valmistamaan yhteistyössä selvää uhkaa vastaan.

Puutiaisen matka on kun kreikkalaisen taruolennon Oduseujan reissu. Se oli aluperin mitoitettu 2 viikon mittaiseksi mutta kestikin 10 vuotta. Että siitäpä sitten kohden uutta vuotta 2024, missä mitellään sitten jenkkien hegemoninen pressavaalit. Tarjolla ei tälläkään kertaa ole kuin kaksi huonoa vaihtoehtoa. Toinen on jo parhaat vuotensa nähnyt ja ilkeästi sanottuna liian vanha ja hauras uudelle jatkokaudelle. Toinen on taas täysi vitsi ja show mies kiireestä kantapäähän, mille kaikki on diilejä. Mutta kun jenkeistä on kyse, niin juuri jenkithän tykkäävät diileistä ja bisneksestä, missä oma etu on se kaikista tärkeintä. Eli Trump tulee viemään vaikka kaltereiden takaa tämän koitoksen ja sen jälkeen alkaakin maailmassa aivan uudenlainen ajanjakso. Ja se ajanjakso ei suosi hajoavaa eurooppaa.

Paskamaan kosto Suomelle alkaa näkyä rajalla, missä on alkanut liikehdintä turvapaikan hakijoiden suurena määränä. Paskamaan täysin odotettu ja masinoima ihmissiirto numero 2 omalta tontilta toiselle puolen rajaa on alkanut. Suomi laittoi 7 rajanylitys paikkaa sulkuun, missä ei pääse suuntaan eikä toiseen. Ja kohta viimeinenkin hiukan ylempänä Suomen selässä. Ja tämä se vasta hupaisa "jämerä" temppu muka oli, kun muu liikenne tukitaan, mutta matut ja mutu saavat tulla edelleenkin yli, eli ei kovin loogista toimintaa suhteessa siihen mitä haluttiin.

Sitten on vuorossa jonkin ajan päästä suurempi ryntäys pitkin rajaa milloin mistäkin ja tähän tulee varautua vaikka laittamalla varuskunta apuun. Sitä henkilöstöä pitäisi riittää ensihätään, mutta nyt pitää Suomen skarpata ja olla tiukkana. Pysykööt p-maan puolella nämä irakit, jemenit, syyrit ja somalit, kun kerran ovat sinne halunneet. Mutta jos ei ole virallisia dokumenttejä esittää todellisesta hädästä, niin ei heidän kuulu rajan yli päästäkkään. Osa tästäkin väestä on p-maan soluttautujia, joilla ei ole muuta tehtävää kuin aiheuttaa ongelmia Suomelle.

Empaattisuus on häviävä luonnonvara. Viimeisen 30 vuoden aikana on ihmisten empatian tunne hävinnyt 48 prosenttia. Etunenässä tietenkin ovat ryslandian kreml ja heidän pieni suuri rakettimies puutiainen. Tämä herra on empatian vastakohta, eli tunteeton psykopaatti, päästään sairas ja tunneköyhä typerys. Unkarin päämies se vasta veikeä tapaus onkin. Ei tarvitse kuin suunsa avata, niin jo paljastaa oman kieroutensa ja kaksinnaimisen puutiaisen kanssa ja silti uskoo olevansa Eu kannattaja ja oikeutettu muka kuulumaan natoon. Voiko suurempaa pelleä olla olemassa kuin vihtori.

Mitäs vielä. Niin Joulu on kuukauden päästä jo muisto vain ja hyvä niin. Pilkkikausi jysähtää huomenna toisen kerran käyntiin. Ensimmäinen yrittämänä kasteli hartioista varpaisiin. Huono homma oli, että tuota lunta tuli jo viimeisimpien pakkasten jälkeen 10 cm ja se ei edistä jään kertymistä kovin vahvasti. Juoksua olen yrittänyt tehdä sen mitä on viitsinyt ja eilen tein Kuntolaakson uudella juoksumatolla jopa 20min kevyt+ 10x 1,30min/1min vetoja. Vauhti tietenkin on sitä surkeaa taapertamista, eli viimeiset vedot oli 15km/h. Mutta olihan kokemus, kun en ole tehnyt mitään vetoja koko kesä/syksyn aikana, mutta tosi helposti ne kuitenkin tulivat. Ensi vuonna sitten taas jos viitsii. Ja tämän kauden pisin yhtäjaksoinen juoksu oli se 24.10 juostu synttärijuoksu vänärillä eli 66 kierrosta eli yhtä monta kun on ikävuosia, traditio nääs.