No ei siltä todellakaan näyttänyt, kun aamulla raotin verhoja. Jotain ihmeen valkoista skeidaa oli taas maassa, on kuulemma lunta, joka perinteisesti kuuluu alkavaan talven kuvaan. Itse en henkilökohtaisesti kauheasti välitä tästä sääilmiöstä, missä lämpötila laukkaa miinus kymmenen ja plus 5 asteen välissä aina tammikuulle saakka. Tiestö ei palvele sen enemmän maastopyöräilyä, kuin kestävyysjuoksuakaan täyspainoisesti, mutta itseppähän olen valinnut harrastukseni, joten!.

Niinpä, tämä teemapäivä Black Friday on monille shoppaajalle se kauan odotettu päivä. Ameriikoista apinoitua kaikki tyynni, jonka kohderyhmä on ostokykyinen nuori ja miks ei vähän varttuneempikin.Itse kuulun tuohon jälkimmäiseen ryhmään ja vaivaiseen sellaiseen.

Oikeudenkäyntiä käydään monenmoista. On joku nuori nainen, joka on suunnitellut koulusurmia ja sitten on tämä karvahattusarjahukuttaja. Jotenkin se aina huvittaa, kun oikeudenkäyntiä käydään ja syytetyn annetaan naamioitua milloin milläkin tapaa. Tässä tapauksessa kyllä saattaa tulla syytetylle ainakin hiki otsaa muutaman tunnin session aikana tuommoinen karvarevohka päässään. Ja onhan siinä sellainenkin pointti, että jos häntä ei tuomita näistä murhasyytteistä, niin hyvillä ja vapautunein mielin voi jatkaa sisävesikyydityksiä, kun kukaan ei tunnista pärstäkertoimen perusteella, kiitos karvalakin.

Huomenna Ruka ja iltavuoro. On aikaa katsella kisat koneelta.Sunnuntai, Astma Sundby, Niskanen, Vjiletsanin, vai mikä se oli. Björgen, Kovaltsyk, joku venakko.

Omat. Eilen 1,30h kevyt, loppuosa liikennevalojuoksua keskustassa. Se on semmosta, missä joutuu huonon kunnon takia pysähtelemää 100-200m metrin välein valoihin, mikä mahdollistaa samalla lepäilyn ja katselu muitten kiirettä. Tänä aamuna 1,15h huonolla tiestöllä, suorastaan karmealla, mikä sisälsi tuo 7km reipastelun. Vauhti ei noussut, mutta pulssi sitäkin enemmän

Ja musta oli tuo mäkihyppelykin. Miten voi olla noin tyhmät säännöt, että selkeä kaatuminen toisella kierroksella palkitaan podium paikalla. Siis kaatuneesta hypystähän ei pitäisi voida saada yhtään tyylipistettä, eikä metripisteitä, koska hypyssä ei olla pysytty pystyssä:)