Kovin nopeaan etenee syksy, kohta alkaa liukastelu ja tasapainoilu jo muutenkin huonon lihaskunnon omaavilla, niin kuin minulle. Laiskuus on se määrittävä tekijä minulla, koska ei oikein viitsi lähteä ajamaan 700km jonkin hölkän takia, joten korvaan sen vaivan viikonloppuna kahdella päivittäisellä harjoituksella, jotka kaikki ovat juoksupainotteisia. Eilen en päästänyt jälleen kerran itseäni helpolla, juoksua, eikä muutakaan liikuntaa tullut yhtään, oli se kuukauden ainut lepo liikunnasta, mutta aamu puoli kuudesta, ilta yhdeksään oli hallilla töissä, tai paremminkin sen omaisessa olotilassa, siis kaksi vuoroa perätysten. Jotenkin alkoi väsyttämään koko touhu loppuillasta, mutta hyvät ylityövapaat taas tuli siitä päivästä ja homma jatkuu ensi viikolla.

Tänään kävin aamulla haistelemassa hienoa syyskeliä, noin reilun tunnin ja iltapäivällä sitten uudestaan, mitä tuo takareisi sitten sallii, joten tässä ikään kuin  on menossa pakollinen ylimenokausi. Niin noita pieniä kolotuksia tuppaa tulemaan, vaikka ei niitä toivoisikaan, jotain tuolla oikean takareiden syvyyksissä kuitenkin on, kireyttä kuitenkin, kevyttä voi ja pitää tehdä mutta kovempitehoinen pitkä alkaa vetää juoksua toispuoleiseksi, joten malttia se nyt kysyy ja sitähän mitä minulla ei ole!

Huomenna minä huijaan jalkoja, ensin kevyttä tunnin verran, sitten yhtäkkiä kauhea ralli päälle, katotaan miten käy:)
Ihme ukko muuten tuo Rande, viikko sitten maraton ja nyt tänään Kankaanpäässä miltei puolikkaalla kesän parasta 1,10 ja osat!
ei voi kuin ihmetellä