Laakkanen ja syksy saa, mut minä en,kertoo Jaakko Tepon laulun sanat, ai mitäkö, no jos puhutaan vaikka lomasta,nimittäin en meinaa saada hyväksyntää minimaalisen lyhyelle talvilomalle (noin 5 viikkoa)Kun alkaa taas polttelemaan tuo Espanjan talvi,mikä on sama kuin suomen kesä, olis se vaan mukavaa päästä tästä Suomen pakkastalvesta tuomme etelän lämpöön, vetämään pitkään ja kovaa ja seuraavana päivänä kovaa ja pitkään,illat menis aina tankatessa punkulla ja ? sekä pastalla? ja aamulla todeta, että vielä ollaan hengissä.Rusketuksesta viis, kun sitä tulee kuitenkin riittävästi, tulla sitten huonon näköisenä, mutta hyväkuntoisena takas ja toteuttaa vaikka elokuu blokikirjoitus(mielikuvitusmatka tosiurheilijana)  tavalla juoksupuoli. Sen jälkeen ei olis enää pitkästi kesälomaan.

Täytyy jatkaa työnantajan painostusta siitä, että myöntyisi lomatoivomuksen. Alustavasti olen suunnitellut sen toteuttaa maaliskuun puolestavälistä, huhtikuun loppuun ja kohteena olis poikkeuksellisesti manner Espanja. Miksi juuri sinne, no pääsisi heti kilpailuiden makuun ja vaihtelu aina virkistää (paikan vaihto)

Ja sitten eri asiaan, vai onko tämä enää asiaa, nimittäin lööppilehti kerttoo, että meidän julkista hyväksyttyä ressukkaa VITUTTAA, kun joutuu lusimaan lyhyttä kakkua. Tämä lapsensa hylkääjänäkin tunnettu entinen mäkimies on näreissään siitä, ettei saanut leipäveitsellä vedellä pitkin näköä naisimmeistä, joutumatta  siitä vastuuseen, no hoh hoijakkaa, missä oli miehen malli, kun Mattia tehtiin, EN TIEDÄ, kertokaa minulle!

Tämän viikon olen juoksennellut kerran päivään, noin 12-18km kerralla, yleensä aamuisin, jopa ER vauhtia, missä mummotkin menee kävellen ohi, mutta tarkoituksella näin olen tehnyt, sillä sunnuntaina olisi todella pitkä lenkki, nimittäin 800km autolla ajoa ja 21,1km apostolin kyydillä,lappu rinnassa.