Kun käteen jää kaluttu pronssinen luu. Kritiikki on oikeus tuoda julki oma mielipide asioista ja senhän minä yleensä teen.

Paljon puhuttu ja odotettu Naisten viesti on hiihdelty ja jos odotukset olivat katossa, niin nyt ne on siinä lattian ja katon välissä. Kritiikkiä heitän päävalmentajan suuntaan viestivalinnoista ja siitä miten ne tehtiin. Asiathan menivät mönkään jo kauaa ennen Lahden ensimmäistä starttia, missä ei tarjottu kahdelle vapaan naisen taitajalle VARMAA paikkaa, tai ainakin toiselle niistä joko viestiin tai kolmelle kympille.

Minun ymmärryksen mukaan MM Lahdesta on tarkoitus saada mahdollisimman monta mitalia, mikä katsotaan myös onnistumisena urheilijavalinnoissa. Ja mitä enemmän ne mitalit ovat kirkkaita, niin aina parempi. Nyt naisten viestissä ei saatu sitä optimaalisinta tulosta aikaiseksi, koska ylpeys kävi lankeemuksen edelle. Kolmannen osuuden romahdus koitui hopean menetykseksi, sillä sitä paikkaa olisi pitänyt hoitaa Mari Laukkanen. Selkeästi Lauraa parempi ja nopeampi viiden kilometrin luisteluhiihtäjä. Muut, varsinkin Niskasen Kerttu nosti taas tasoaan, sekä Aikku ja Krista hiihtivät tasollaan.

Paras episodi tuli tietenkin taas Facebookin suunnalta, missä ei siedetä kriittistä tekstiä, ainoastaan diiba dii ja daaba daa, onpa kiva tyyliä,vaikka kritiikkiin olisi aihettakin. Sattui vain niin, että eräs jokapaikanmyyjä tuotteineen veti herneen nenään minun kommentista viestin suhteen, koska hänellä on niinsanotusti oma lehmä ojassa noiden urheilijoiden suhteen, tai paremminkin bisneksien suhteen. Poisti minun kommentin taulultaan, kun kommentoin naisten viestiä. Niinpä, bisnes on bisnes jollaintapaa hiihtoliitonkin kanssa varmaan tällä herralla, joten ymmärrän herkkähipiäisyyden oikein hyvin, sillä euhän se olisi kovin hyvältä siellä näyttänytkään, jos moni muukin olisi alkanut vastailemaan viestiketjuun hiukan kriittisellä kannanotolla naisten viestivallinnoista. Oli siis Face kaveri, mutta ei ole enää onneksi ja bisnesmaailmassa kaikki hyvin:)

Ja nyt on ainakin sanomattakin selvää, että naisten kolmella kympillä tullaan menettämään varma mitali, kun Kaisalle ei tarjottu varmaa paikkaa siihen, vai tarjottiinko? olisi sopinut tuo rata kuin nyrkki päähän Kaisalle.

Kävin päivällä hampilääkärissä ja sielläkin kaikki hyvin. Ahven on kuningaskala:)