Ei suurensuuri ylläreitä tarjonnut Tuusula SM maantiejuoksut. Miesten valtikkaa heiluttaa tukevalla otteella Lewis Korir, sekä yhtä selvänä kakkosena Jarkko Järvempää, Henri Manninen sotki minun veikkauksen, sijoittuen kolmenneksi. Ajat olivat ihan kelpo aikoja miesten osalta, ottaen huomioon, että reitti ei ollut ihan siitä nopeimmasta päästä. Tämä piirin paras ja  piirin kaksikosta toisena mukana ollut aikuisten miesten puolikkaalla oli aina varma Kimmo Randelin, miltei omalla ennätysajallaan. Kaverilla on ikää alun 38 ja vauhti eikun paranee, hieno homma, talven kova työ on siis tuottanut tulosta.

Naisissa sitten nähtiin sitä varsinaista uutta tulemista, Jäppilästä,Turun väreihin siirtynyt Suvi Miettinen yllätti ainakin minut, mutta positiivisesti, monta hyvää juoksuvuotta on vielä jäljellä tällä naisella. Viime syksynä vielä Pieksänmäellä juostiin samaa vauhtia neljännes maraton, jolloin kyllä uumoilin uutta tulemista ja edustus tehtävät maastoissa siivittivät uuteen varsinaiseen lentoon Suvin harjoittelussa, joka sitten poiki heti hänen ensimmäisen aikuisten sarjan maantiemestaruuden. Loistava osoitus Miettiseltä, että isojenkin ongelmien ja hiljaiselon  takaa voi nousta hyvinkin nopeasti Suomen huipulle, kun vaan uskoa riittää,kakkonen Markovaara napsahti minun veikkauksissa kohdalleen, mutta Haka -Risku jätti nähtävästi starttaamatta ja sen paika käytti sitten hyväkseen Tri piireistä tuttu Kaisa Lehtonen, pronssin arvoisesti, Lingren teki sitten normaalisuorituksen joka ei tänään riittänyt mitaleille.

Minkälaisiin ennätyskarkeloihin oltaisiin päästykää, jos reitti ja eritoten tuuliolot olisivat olleet samaa luokkaa, kuin viimevuonna Kuopiossa, jossa kierrettiin miltei tasaista reittiä ja täysin tuulettomissa olosuhteissa. Mutta tähän on kauden edetessä lukuisia mahdollisuuksia jokaisella, vaikka varsinkin naiset äityivät tälläkin reitillä huippusuorituksiin jo nyt.

Nuoret sitten kisasivat puolta lyhemmällä matkalla, jossa tämän piirin Samu Vili ja Satu hoitivat tyylikkäästi homman kahden mitalin arvoisesti, eikä siellä kovin kummoisia yllätyksiä nähty. Ne jotka olivat mitaleilla vuosi sitten olivat myös tänää podiumilla. Pitkään ei tarvitse odottaa, kun samalla suunnalla Hakunilassa taistellaan SM maasto mitaleista, joten palataan sitten taas asiaan.

Omissa tekemisissä ei ole oikein mitään kerrottavaa, kun ei ole kyennyt mitään oikein tekemään, no huomenna korkkaan maantiepyöräkauden avatuksi oikein kahdella juomapullolla, siis sata ja risat