Katselin tuossa 15 vuorokauden ennustetta ja helteet jatkuu sitten lomien loppuun saakka. Tälläinen viileämpi 20-25 astetta lämpöä muutama päivä ja sitten mennään taas kolmessa kympissä hyvän matkaa elokuuta. Tänään oli hyvät jalat kun kello 6.30h hyppäsin uutukaisen selkään, tai no, kolmekymmentä ensimmäistä kilometriä olivat alussa hiukan takkuista. Mutta sitten alkoikin kulkemaan.

Keli oli täysin tuuleton koko lenkin ajan ja aurinko paistoi,joten mikäs siinä oli poljeskellessa.Kuopiosta Siilinjärveä kohti, sieltä Räimä kiertäen takaisin Maaningantielle,josta sitten Mustanvirransillan kautta Pulkonkoskelle, sitten Kurolanlahti, Lamperi ja länsirannantietä takaisin pitkänlahden ABC huoltamonkautta kohden Puutossalmen lossia. Tässä vaiheessa, kun tulin puutossalmen tielle, lipui takaa hienoilla aika-ajo pyörillä tuttu tri-pariskunta, joilla oli menossa hiukan vauhdikkaampi tempo treeni. No, toinen huikkas cervelon puikoista, että peesin vaan, no eipä tarvinnut kauaa miettiä, kun vauhti nousi 40km/h ja ajatelin että nyt saattaa muuttua meikäläisen lenkin luonne, koska takana oli jo pitkälti toistasataa kilsaa alla ja pullot tyhjänä.

Siinä kolmistaan, Paavo veturina, vedettiin panesto tempo,tätähän reittiä paikallinen pyöräseura käyttä viikkotempoissaan. Tultiin lossille ja tiet erkani,jäivät odottamaan lossia ja minulla ei ollut muuta mielessä kuin munkki tsufeet ja pullojen täyttö lossin kahviossa. Matka jatkuin 10min päästä takaisin kohden Kuopiota, eikä 30km/h tuottanut nyt mitään vaikeuksia loppumatkasta. Lopuksi ajelin vielä lähikortteli rallia, jotta 165km tuli täyteen. Että tälläinen sunnuntai tällä kertaa, eikä tehnyt edes tiukkaa tällä kertaa:)