Taas on viikko eletty ja toiset ovat urheilleet. Nuorten mestaruuskilpailuissa, tuli menestystä Pohjois-Savoon ihan usean mitalin voimalla.

Juoksupuolella Samu Mikkonen ja Vili Hopopainen kunnostautuivat oikein kahden mitalin arvoisesti molemmat, kovasti lämmittää mieltä moinen, koska varsinkin Vilin kulta esteissä tuo mieleen ajat, jolloin nuorissa mellastivat tässä piirissä ja Suomessa sellaiset nimet, kuin Vesa Laukkanen, Hannu Okkola ja Pertti Miettinen. Eikä Sovi unohtaa sellaisia nimiä, kuin Ari Luostarinen ja varsinkaan Juhani Holopaista Vehmersalmelta, joka kävi ihan nuorten EM kisoissa sileällä ratamatkalla, joten nyt näyttää taas hyvältä ja tästä on poikien hyvä jatkaa.Kaikki edellämainitut nimet ylsivät myös urallaan ratakympillä alle puolen tunnin, joten hitaasti kiiruhtamalla ja kestävyyttä lisäämällä myös pojilla on paljon saavutettavaa.

Omat kohellukset jatkuvat säälittävällä räpellyksellä, eilen juoksin aamulla omaa VK-AK kympin 37,30min mäkisellä reitillä ja illalla ajelin pyörällä hyvällä sykkeellä 2h ja tänä aamuna Randen kanssa 24km loppua kohti vauhtia kiilaten, viimeinen tonni 4min. Huomenna sitten nilkutetaan hiukan toispuoleisesti, mistä onkin hyvä aasin silta lopettaa ja todeta että syyskuu 11 päivä romahtaa minunkin vähäinen kunto, siitä pitää kirurgi veitsi huolen, mutta palkka se eikun juoksee ja toivottavasti myös jätkä joskus, hyvää illanjatkoa:)