Talvi tuli,mutta ei rakentele järven jäätä, yhtä varmasti kuin Kuopion tammimarkkinat on,tulee samalla viimeistään silloin pakkanen, niin myös tällä kertaa. Tuosta jäätilanteesta se verran, että lunta ehti tulla liikaa ohuen jääkerroksen päälle Kallavedellä, eikä näin ollen jääkansi oikein pysty paksuuntumaan. Itse kävin ihan mielenkiinnosta kairaamassa muutaman reijän sellaiselle alueelle missä ei ole liikuttu ja ei tarvinnut montaa kertaa terässään olevalla kairalla kiertää kun valmis pilkkiavanto oli valmis, olisko ollut 10-13cm kunnon jäätä.

Joten nyt alkaa tulla pienoinen paniikki ice maratonin järjestäjillekin, jos aikovat jollain konstilla saada suunnitellut reitit aukaistua, jotta jäätilanne paranisi,toivotaan parasta mutta odotetaan pahinta.Tosiaan, nyt on juoksukelit kohdallaan ulkona treenaaville, pikku pakkanen, hyvin auratut tiet ja miltei 100% pito, ei ainakaan kenenkääm tarvitse valittaa, itsekin säästyin tällä viikkoa kokonaan halliharjoituksen kiroista, elikkä työvoitto tuli sillä saralla.

Pyrin kuitenkin nyt tälle viikkoa pienenlaiseen mikro/makro palautukseen, ennen lauantain pitkää, tämän viikon tekemiset ovat seuraavanlaista kevyttä maanantai ip.14km tv kevyt tiistai aamulla kello 6.00 (1h)13km tv kevyt ip. (40min) tv 8km(10x100m rentoja kiihdytyksiä) tänään ip. (1,20h)sisälsi 12x noin 200m/noin 200m palautus ripeää juoksua, kunnon verryt alle ja päälle, siis tämmöistä tällä kertaa, Olen muuten juuri nyt Kuopio Hallissa, jossa ovat alkamassa ne jokavuotiset/talviset halli tonnit, kattelen vähän aikaa ja lähden  sitten saunaan.