Taivas lyö tulta, yläpuolellamme ja niin edelleen. Samoin lyö tulta doup pannasta vapautuneen Juuhaukin rullasukset ja siitä todiste Norjassa käynnissä olevat rullasuksikutsukilpailutapahtuma. Ei Iivokaan huonossa kunnossa ole, sillä saihan se Teresee vajaan minuutin jätettyä 7,5km ylämäkietapilla ja sillä siisti. Vetää hiukan sanattomaksi tuo T.J. dominointi ylivoimaisilla kunto ominaisuuksilla muita kilpasiskoja vastaan, kun ukotkaan eivät meinaa vahdissa kestää, mutta toivotaan nyt että huulet pysyvät kunnossa, eikä niitä tarvitse alkaa keinotekoisesti parantelemaan.

Helteinen kesä se eikun jatkaa, mutta pientä helpotusta tuli jo eilen illalla, kun taivas niinsanotusti repesi ja kauan kaivattua sadettakin saatiin. Nyt kun katselen ulos ja mietin että onkohan viisasta lähteä vesille alumiini veneellä mahdolliseen ukkosilmaan on vaistojen annettava viedä. Järellähän minä en pysty asioita erottelemaan, vaikka joskus suotavaa olisikin, joten katsotaan.

SUL sekoilee, mutta jos on lusikalla tottunut saamaa, niin ei voi kauhalla vaatia. Alisa jäi rannalle Berliinistä, mikä on herättänyt pientä kritiikkiä medioissa. Takaportin kautta olisi valinta ollut ilmeinen, mutta viisasta on antaa ajan kulua ja kehityksen jatkua. Voi kun Alisa osaisi pitää jalkansa erossa syksyn maratonilta, koska se ei tässä vaiheessa kehitä mitään, ei edes päätä.

Oma pää alkaa olla jo lämpimän ansiosta selvää kamaa. Vaikka kokeilin tehohuulirasvaa, ei eilisestä juoksusta jäänyt kuin paha mieli. Hölkkäilin siinä 30 asteen lämmössä ensin 50min kevyttä ja jostain kumman syystä päätin kokeilla piiiiitkästä aikaa 5km reipasta. Voi voi että olin säälittävän heikko, mutta tuo kontrolli vitonen asfaltilla antoi ainakin kovat sykkeet ja sehän on ollutkin se pääasia, siis se että se ei tuota vastalyöntejä päin ahavoituneta kasvoja. Tänä aamuna hapekkaassa ja 20 asteen viileässä kelissä maastopyörällä se reilu kaks tuntinen.

Ei saakeli, lähden järvelle ja jos ei ala kuulua takaisin alkakaa naarata jostain Säynesalon kupeesta.