Ihan tyydyttävästi alkoi lappurintajuoksut täällä Torrevieja seudulla. Eilen illalla käytiin pienellä porukalla rutistamassa Torreviejan keskustassa korttelijuoksu kilpailu, matkana järjestäjän mainitsema 7.2km. Mutta niin kuin aina ennenkin, ei matkasta voi olla tasan varma, joten oikea matka saattoi olla himppua vaille seiskan, mikä sitten totuus,aivan sama, juostava se on kuitenkin,oli matka mikä matka, Otolliset olosuhteet +15 eikä tuulta, siivittivät oman juoksuhalut ihan ok meininkiin. Lähtövaatten alle kapealle kujalle oli ahtautunut reilut 600 juoksijaa ja desipelit oli kohdillaan, sekä valtavasti yleisöä kannustamassa juoksijoita. Oma juoksu lähti hyvin liikkeelle ja sainkin oman hyvän vauhdin päälle, minkä sitten yritin pitää loppuun asti. Loppuaika noin matkalla oli tilastonikkareita ajatellen sarjan E voitto ajalla 26,30min ja oli juoksuun tyytyväinen.

 

Tänä aamunan auton keula laitteen eri suuntaa, kohteena Bigastro ja olotila oli hiukan palautumaton, koska 14h ei oikein riitä palautumiseen ja varsinkin roppa, joka kävi vielä kierroksilla iltakilpailusta aiheutti pientä univaikeutta. Olosuhteet pilvista, 13 lämpöastetta, eli hyvät juoksuun. Tutut rutiinit ja verrat, jolloin ymmärsin ettei tänään tule paraatimarssia uraaliin. Limitti osanottajamäärä noin 600 juoksijaa lähtövaatteen alle, tai sen välittömään läheisyyteen, pitivät kyllä mekkalasta huolen, tuntui että jokaisella on jotain asiaa kaikille- Pam ja matkaan, jo kilsan jälkeen huomasin että ei ole pontta reisissä, mutta onneksi Peuran Olavi oli aivan tuntumassa ja niin sitä mentiinkin koko matka yhdessä, kaiken muun porukan lisäksi. Olli ennätti ennen minua maaliin,ollen nuorten miesten sarjan, eli D (50v) kolmas, on se kova jätkä, kun vielä sipaisee kympin alle 40minuutin tuon ikäisenä, iso hatunnosto. Itselleni nostan myös hattua kovasta viikonlopusta, koska en muistanutkaan miten kovaa touhua on juosta kilpaa perättäisinä päivinä, enkä aijo kyllä yrittää ihan lähiaikoina tätä settiä, joka tapauksessa tämä toisen päivän noin 10km matkan neljän minuutin/km vauhti oli ihan ok jaksamista.No, nyt kun katselen ulos, voi todeta, että aikomani pyörälenkki saa jäädä, tulee nimittäin vettä.

Keilailu on vaarallinen laji ensikertalaiselle. Nyt maksellaan oppirahoja vasemman lonkan seudun kivusta,mikä tuli meidän perjantaiillan Zenian reissulta, missä mätettiin keiloja nurin huonolla menestyksellä. Siis tuo tukipönkkä lantionseudulta aristaa, mutta ei se juoksua haittaa kun ei ajattele asiaa, vaan venyttelemään en ala, koska voimistelu on eri laji:) tosin en ala kyllä enää keilaamaankaan.

Ensiviikonloppuna jatkuu sitten maantiekisat Aspenin suunnalla, mutta siihen mahtuu monta lenkkiä väliin ja??