No jopas oli:) Maineensa veroinen tapahtuma, joka pitäisi jokaisen itseään kestävyysjuoksijana pitävänsä kokea edes kerran. Siis todella kansainvälistä meinikiä kympin arvoisesti, niin osanottajien,kisan järjestelyjen ja eritoten tuhansien kannustajien toimesta.

Osanottajia oli arviolta pari tuhatta ja startissa ja sitä seuraavassa alamäkitonninnissa sai olla todella tarkkana että selvisi enemmiltä käsirysyiltä.Järkyttävän raskaan reitin kiertäminen, pitkien nousujen ja todella jyrkkienkin laskujen jälkeen takakenossa,joka saattoi päättyä 90 asteen käännökseen ahtailla kujilla muutaman muunkin samaan kurviin pyrkivän kanssa oli kokemus sinällään.Itse juoksin 40min ilmapallojänistä seuraillen hiukan takana ja kuulostellen omaa tilaani mikä ei ole ollut kovin häävi koko alkuviikon ajan, vai joko se on loppuviikkoa nyt.

Kannustus oli jotain aivan käsittämätöntä, minkälaista en ollut ennen kokenut missään juoksussa, en ainakaan Suomessa, siis sitä riittää Espanjassa KAIKILLE tasosta riippumatta. Itseasiassa juoksu menikin siinä yleisömeren keskellä hujahtamalla ohi suurempia yrittämättä. Minulla on tapana arvioida reittien vaativuustasoa ja tämä Crewillenten katujuoksu kuuluu sarjaa 9 puoli ja vain yksi juoksu vaativuudessaa(olosuhteet,mäkisyys)menee edelle, nimittäin aikoinaan juostu Heinäveden heinähölkkä:) Tälläistä tällä kertaa ja eikun eteenpäin kohti uusia sotia, voi paska, siis ensiviikolla kohti kotia.

Täällähän kilpailuihin ilmoittaudutaan ennakkoon, Suomessahan homma toimii toisin,koska se suo juoksijalle aprikoida ja kyräillä mahdollisuuden, että mihin kyläkilpailuun sitä lähtisi,vai jättäiskö kokonaan lähtemättä. Tämän ovat rahaahneet järjestäjätkin huomioineet ja bisnesvainullaan järjestäneet jälkiilmoittautumismahdollisuuden,Kuvan perusteella voitte arvailla miksi ei se jälkeenilmoittautuminen onnistu täällä

DSCF1988.jpg

Jaahas. Kävin tuossa ulkoiluttamassa itseäni ja totesin tilanteen nyt sellaiseksi,notta tämä Uudenvuoden juoksu mitä suuremmalla todennäköisyydellä jäin tämän reissun päätöskisaksi:( Hyvää alkanutta vuotta!