Se oli sitä surutonta nuoruusaikaa. Ennen oli ennen, mutta nyt on nyt on tukka päästä jo lähtenyt. Mutta aika entinen ei koskaan enää palaa, täytyy tubeetakin käyttää jo salaa. Tämä kuva on mallia kahdeksankymmen luvun alku ja hellejuoksusta oli kyse, koska ei sitä muuten oltaisi mukiin tartuttu. Kovin ahne on tuo janoisen hörppäys, kun nenäkin on pitänyt mukiin työntää, ja silti alaleuka vuotaa, päästäen vilvoittavaa sekamehua suoraan reisille

juomatauko.jpg

Vuodet ovat alkaneet kullata muistoja menneisyydeltä ja niin meille jokaiselle jossainvaiheessa tapahtuu. Mutta mikäpä niitä on muistellessa, kun niitä riittää varsinkin juoksuvuosilta, viideltä eri vuosikymmenen ajalta.Meno oli tuohon aikaa muutenkin aika kovaa, eikä tekemisen puutetta ollut,tarkoitan että elämä pyöri jo silloin, niin kuin tänäänkin samojen asioiden ympärillä, johon on aina nivoutunut vee kirjain.

Sehän kirjain on tähtiinkin kirjoitettu Suomalaisessa kestävyysjuoksussa. Vireen Väätäinen Vasala,Vainio.

Oma nykyaika on kovasti nivoutunut 3 veellä alkavan asian voimaan, eikä niistä yksikään ole valkoviini, tai vitaepro. En ala niitä tässä erittelemään, jokainen voi vapaasti antaa mielikuvituksen laukata ja  lopputuloksesta palan haukata.

Niinkuin olen joskus todennut, kevät on uudesti heräämisen aikaa. Lumipeite hupenee silmissä ja lämpimät ilmat sulattavat teiden penkkoja, mistä alkaa pilkistää sula maa. Tämä on kestävyysjuoksijan juhla-aikaa, jolloin vanhat tuntemukset ja muistijäljet tempaisevat mukaan juoksun hurmokseen.Niin tai no, voiko sitä enää tällä ikää hurmoksesta puhua ainakaan juoksun osalta, liikunnasta nauttiminen kuvaa varmaan paremmin tätä päivää, ei kyllä se on jo lyllerrystä:)

Torstai aamuna 8,45 ajoin Toyotan katsastuskonttorille. Oli se vuoden jännittävin päivä, että mitähän se härkä löytää tällä kertaa korjattavaa. Tapahtui kuitenkin ihme, sillä autotohtorilla oli hyvä päivä ja leima tuli ensiyrittämällä. Vuosi mennään taas eteenpäin ja ainut asia minkä katsastusmies sai suustaan ulos sanottua syynin aikana oli tuo mittarilukema, mitä se epäili. Saahan sitä epäillä.Muutenkin katsastus sujui ennätysajassa, peräti 8min kellotin siitä kun japanin ihmeen sisään ohjasti, mikä lie kiire, mutta katsoin sen omaksi eduksi, koska eihän siinä ajassa kovin perusteellista syyniä voi suorittaa.

Olivat palkanneet mäkihyppelijöille uuden pääcoutsin Itävallasta. Palkka,mikä pitäisi kaiken jären mukaan olla julkista tieto,koska kyllä se tulee tavalla tai toisella meidän tavan rahvaan veroista, nyt sitä salataan ja todetaan vaan että saatiin EDULLINEN paketti. Mitähän on EDULLINEN, kun PALKASTA puhutaan????. Korkeintaan kuntatyön tekijä on edullinen,eikä palkasta voi puhuakkaan.

Keskiviikkona 1,45 h lyllerrystä. Torstaina 1h sama juttu ja perjantaiaamuna 1,15h aivan sama! Oli muuten paska keli juoksuun ulkona. Tiestö oli katupölystä sakeana, mutta sekaan mahduin. Eilen aamuna tunti juoksua ja ip. maastopyörällä 1,15h, lopussa kävi niin kuin yleensä minulle käy, eli nurin.Vaihdoin kesäkumit alle ja heti tapahtuu. Pirun liukkaita kohtia ovat nuo valumavesien kohdat ja nyt on olkapää hiukan pipi. Tänä aamuna aivan hillittömässä auringonpaisteessa ja hangenkantojäällä noin kymppi:) ip. syön ja lihon.