Niin meni tämä itsenäisyyspäivä, en ala tässä moralisoimaan Linnanjuhlia, kun en oikein jaksa. Aaamulla hyppäsin pyöränselkään ja suuntasin kohden Vänäriä, katselemaamaan Itsenäisyyspäivän maratonia. Ilma oli aika vilpoinen - 20 astetta, mutta ketkäs ne olikaan jo Puijon hiihtostadionilla, no tietenkin isä ja poika Rissanen
Ja osanottajia juoksu oli kerännyt miltei 170 kappaletta, ihan hyvin pakkaskelistä huolimatta. Oli ihan tyytyväisen näköisiä  itsenäisiä taivaltajia.
Ja niin kun Joulukuuhun kuuluu, myös itse Korvatunturin kovakuntoisin oli myös näin sesongin alla kohottamassa kuntoaan
Kovin oli talvisen oloinen Kallavesi joka oli saanut jääpeitteen menneellä viikolla. Tätä sitten seuraavat vajaat 5 kuukautta, ei paha, kyllä se ainakin minulle passaa.
Rande veti VK lenkin aikaan 1,15 ja osat, tuskimpa edes hengästyi pahemmin. Tässä on urakka ohi kymmentä metriä ennen maali
Ja jottei kuvat menisi liian kylmän näköiseksi, tässä vuosia taaksepäin Lanzarotelta 3kk leiriltä, silloin vielä jaksoi jotain, tänään illalla yritin juosta kokonaista 8 km josta jouduin jo kävelemään osan, että silleen. HYVÄÄ ITSEPÄISYYSPÄIVÄÄ KAIKILLE!