Enpäs kastunut tämän päivän maastopyörälenkillä, mittana 2,30h. Edelliset 5 lenkkiä olivat menneet erittäin kosteissa merkeissä, joten olipa huippufiilis ja keli tänään. Muutenkin fiilikset ovat olleet:) tätä rataa, kun kaikki muutkin asiat alkavat olemaan oikeassa kurssissa. Eilen tein taas 1h kokeen juoksumatolla,ikään kuin päivitys siitä missä mennään jalan suhteen,verkkaisen alkuvauhdin (8min/km ) aloin hilaamaan vauhtia ylöspäin puoli kilometri kerrallaan ja käyttäen myös varvasta kevyesti ponnistus vaiheessa.

Tätä en ollut vielä tennyt leikkauksen jälkeen kertaakaa, joten kun loppuvauhti oli 14,5km/h niin jäin odottelemaan mitä tuntemuksia ilta tuo tullessaan. No toihan se tuntemuksia, kävelläkkin pystyi miltei ontumatta ja hyvä niin, väliin kuitenkin ihme jomotus, ikäänkuin krampin oloinen vihlaisu kävi varpaassa(leikatussa). Mutta niinkuin olen todennut,se mikä ei tapa, niin sattuu aivan saat....ti. Pyöräprojekti etenee pikkuhiljaa, jota on mukava näperrellä aina silloin tällöin, ensi viikonloppuna vähän enemmän, kun on vapaata.Ulkojuoksua kaipaan eniten, mutta se tuntuu vielä aika kaukaiselta haaveelta, mutta kaipa sitä vielä joskus tulevaisuudessa pystyy ja kykenee tekemään.

Mitäs muuta, niin joku idiootti oli tehnyt esityksen käyttöverosta, joka suunnattaisiin PYÖRÄILIJÖILLE, siis hei haloo helsinki, en ole koskaan kuullut mitään näin typerää:)