Matala kynnys, lupa juosta, vaan ei se pahemmin näkynyt eiliniltaisissa Kuopion hallitonneilla.On vilpittömästi todettava, että innostus juoksua kohtaan ei Kuopion, eikä tämän piirin osalta ole enää kovinkaan innostavalla tasolla. Nyt tehtiin osanottajakato ennätys, kun juuri eilisiltana oli kaikilla taas jotain muuta tekemistä.Pohjanoteeraus nähtiin naisten sarjassa,osanottajia nolla, hienoa, kerrassaan hienoa, mutta tuosta huonommaksi on paha enää laittaa.Ei kun hetkinen, olivat kai lähteneet ajoissa, niin ei tarvinnut juosta:)

Alisa Virtanen T15 sarjan uusi SE oli se kovin noteeraus ja siitäkin on vaikeampi paremmaksi laittaa. Samoin miesten startti, joka keräsi huikeat 4 osallistujaa oli kärkivauhdin osalta kovaa tasoa. Samu Mikkonen kellotti huippuajan 2,26 ja osia, mikä on osapuilleen yhtä kova kuin Ilari Piipposen muutaman vuoden takainen Kuopio- Hallin noteeraus. Mikko Hirvonen tuli sitten myös oman recordinsa saattelemana päivän onnistuja. Ja veteraanilähdössä oli eniten osallistujia, missä Kaukolan Jukka oli päivän nopein, vetäen samalla mukanaan hyvään vauhtiin, siis alle 3 minuutin lukemiin tri/juoksija/hiihtäjä/pyöräilijä Mikko Joensuun. Ihme Ukko on tämä tapaus kun kykenee ironman matkalla reilusti alle 10 tunnin suoritukseen, voi sipaista vuorokauden, vai oliko se 12h hiihdon ja nykäistä tonnin alle kolmosen.

Mitäs muuta, niin. Päivän joutavanpäiväisin aihe Iltalehdeltä on Jasmin Mäntylän muka yläosattomissa keimailukuva. Helvetti mitä huijausta, eihän siinä ollut kuin selkäpuolelta napattu muinauskuva jäännös.

Tuolla jenkeissä on tapana sanoa presidentin puolisoa maan ensimmäiseksi naiseksi. Nyt se ei ainakaan ole totta, sillä Donaldilla niitä on varmaan ollut enemmänkin. Ja liekkö se pitää paikkaansa, että sen nuorin tytär olis jenkkien ensimmäinen tytär:).

 Suomessakin vois olla tuomoinen käytäntä, että Saulin vaimoa nimitettäisiin erheellisesti Suomen ensimmäiseksi naiseksi.

Kaisa sihti oli sitten taas hukassa ja taudin myötä myös hiihtovauhti oli poissa. Semmoista on huipuillakin joskus, mutta minulla aina, eikä siihen tarvitse edes tautia.

Aamulla 1,30h, eli tunti hiljaa ja puolikastunti kontrolli kiihdytys lopussa sykkeelle 165, ei ongelmaa:)