DSCF1323-normal.jpg

Mä millään Fischereillä ala hiihtää. Kneisllelit ne olla pitää,näinhän totesi Nykänenkin leffassaan, kun sille väärän merkkisiä hyppelysuksia tarjosivat. Joo, mutta näillä pulikoilla on tunnearvoa, ovat mallia 70-luvun loppua ja muutamat kisa tuli niillä myös sivakoitua. Niin ja kyllä ne on vieläkin ihan pelittävät vehkeet, jos nyt ei ihan sitä viimeistä huippuluistoa vaadi. Takana sitten vähän liukkaammat Peltoset ja molemmille tulee varmaankin käyttöä tulevana talvena(toivottavasti) tosin sen sitten sanelee muut seikat.

Niin, aamulla käväsin terkkarissa otatuttamassa tikit pois käpälästä, olishan ne voinut ottaa ittekkin, mutta piti kysyä viisaammilta eräästä toisesta asiasta, niin hoituipa se siinä samalla. Jes, tuo jalka alkaa pelittämään päivä päivältä paremmin ei sillä mitään juoksua vois edes haaveilla, mutta kevyttä soutuergoa ja spinning pyörää kävin jo kokeilemassa tunnin verran. Niin, eikä tarvii enää keppejä kävellessä

Kaksi viikkoa meni totalisesti kattoon sylkiessä en siis tehnyt YHTÄÄN mitään ja kylläpä roppa kiitti,pitempäänkin tarvittaessa olis mennyt,mutta, mutta?. Kun nyt oli aikaa, niin varailin jo tuon kevään reissun asunnon osalta varmaksi Torreviejassa,eräs veteraanijuoksija oli näemmä ottanut jo varaslähdön Torren lämpöön, missä näyttää olevan ihan kadehdittavan hyvät ilmat. Samoille nurkille menen nytkin, missä oli viime keväänä ja tilaa kämpässä riittää enemmänkin kuin yhdelle tarvittaessa. Vaan nyt sitten paneudutaan syksyn mittaan taas itse tekemiseen, eli PK-VK ASIAAN.