Yhtä varmasti, kuin itsenäisyyspäivän maraton Kuopiossa juostaan, kaikki näyttää yleensä aattoiltaan asti hyvältä, tarkoitan tällä juostavan tiepinnan ominaisuuksia. Niin myös tänä vuonna, vielä maanantai-iltana oli tiepinta huippunopeassa kunnossa, vailla lumen häivää, mutta aamu kaiken muuttaa voi, alkoi tulla lunta kuin kello 8.00 ihan kiitettävästi, myös itse olin silloin liikenteessä, palauttelemassa edellisen päivän hallijuoksua.
 
Mutta asiaan, ei jäänyt epäselväksi kuka on Kuopion kingi tällä hetkellä maratonmatkalla, Kimmo Randelin on nimi ja aika vankasti, tiesin kyllä Kimmo iskukyvyn, kun muutaman viikon takaisessa puhelinkeskustelussa kuulin millaista hevoskuuria kaima oli muutaman viikon vetänyt ja ymmärsin kyllä missä Rande aikoo iskeä ja niin iskikin, nimittäin aika 2,35,30  tuollaisella lumisella ja liukkaalla tiepinnalla,ilman nastoja alla, oli aika kova temppu ja kun taakse jäi selkeästi, hyvän tason maantiejuoksija Teemu Piksilä, niin, toivottavasti kaveri ymmärtää mahdollisuutensa tulevan kevään Kuopion maantiejuoksun SM mittelöissä, siis höllää vähän nyt ja jatkaa kovennettu juoksuharjoitusta helmikuusta eteenpäin, ainakin olen omalta osalta yrittänyt houkutella kaveria riittävästi kyseiseen kisaa.
 
Ja sama pätee Eveliina Randeliniin, jo menneellä SM maratonilla hopeaa ottanut Kimmo avopuoliso, tempaisi puolikkaan voittoon naisten sarjassa, ajalla 1,24,30, mutta hiihtopohjilla, kevättä kohti samoilla opeilla, niin kuin Helsinki Cityn juoksussa, tosin vauhtiosioita muuttaen, niin hyvä tulee. Savolaisten olisi jo korkea aika näyttää, että osataan täälläkin juosta pitkää juoksua, ihan SM tasolla asti, kun siihen on nyt muutama kyvykäs yksilö ja yksilöt ovat pari Randelin, Teemu Toivanen, sekä tyttösarjoissa Satu Kähkönen, muilla savolaisilla en näkisi olevan kovin suuria mahdollisuuksia mitalisijoille SM karkeloissa.  Kuvassa pariskunta Randelin ja niinkuin huomaatte keli oli ensimmäistä kertaa tänä syksynä talvisen oloinen.
 
Omat olemiset tämän päivän osalta olivat ap.14km TV erittäin kevyt ja ip. käytin Uimahallin sisätiloja Rotex laite 35min+(10x15s,300watin tehoilla)