Kylläpä kelit suosii,vähän liiankin hyvin,jokatapauksessa tuo viinikylä on väännetty kasaan ja aikuisten jokavuotuinen irroittelu ja örvellys juhlat julistetaan huomenna perjantaina avatuksi,pääesiintyjänä marssii lavalle IRINA.

Itse en aijo mennä kyseiseen tapahtumaa,kuin korkeintaa kahtena iltana,vaikka mahdollisuus olis ilmaispiletin muodossa vierailla vaikka joka ilta,ei vaan jaksa kiinnostaa enää,kun noita kertoja on jo 15 ja ne 10 ensimmäistä meni niinkun örvellykseksi,jännän näköistä muuten tuo punainen pitkä sylki.

Mutta käykää ihmeessä kaikki,jotka kynnelle kykenevät,ettepähän ainakaan ole vähään aikaan haukkumassa ainakaan nuorison käyttäytymistä,sillä sittenhän näette livenä myös aikuisten käytösmallin,kun 30+asteessa vedetää viiniä ja kaljaa.

Urheilupuolella tulee muutos suunnitelmiin,en osannut varautua NÄIN lämpimään viikonloppuun,siirrän puolimaratonin kisaa viikolla, koska ei ole mitään mieltä lähteä tappamaan itseään tuollaisiin olosuhteisiin(valinnan mahdollisuus) Korvaan sen matkan 10km kisalla viikonloppuna,jossa kyllä ennättää siinäkin juosta itseltään tajun pellolle.Mutta missä ovat nämä kaikki itseään kovakuntoisina urheilijoina pitävät,muistatteko kun esitin keväämmällä HAASTEEN,ei tullut yhtään haasteen vastaanottajaa.Olisi otolliset olosuhteet pyöräillä se 1000km viikossa,tämä lämpötila on pyöräilyyn paras mahdollinen,juoksuun 200km viikossa pahin mahdollinen,mutta pyörällä oli puhe aloittaa,olen todella pettynyt teihin niinsanotut URHEILIJAT (kuvittelijat)ei teistä tunnu olevan mihinkään.

Vaan vielä on lomaa jäljellä,vielä tulee kauniita päiviä ja niin edel... Nyt mä meen saunaan,pitää saada kunnon lämmöt,kylmät,lämmöt,kyl....