Se aerobisen moraalisaarnan minkä lupasin, jätän seuraavaan kertaan. Pyynnöstä laitan seuraavaa mennään duathlon asiaan. Kahden viikon päästä Seinäjoella ratkotaan kyseisen lajin SM mitalit. Tähän väliin tulee monelle nuorelle vielä SM maastot ensiviikonloppuna Hakunilassa, joten nyt on oltava tarkkana mitä tekee, jos meinaa menestystä hakea molemmissa lajeissa.

 

 Seuraavanlainen on minulla joskus toiminut.Jos esim. itse olisin kykenevä, mitä en ole iän enkä jalkojen suhteen, palauttelisin viikonlopun kisasta kevyillä juoksulla ja vieläkin kevyimmillä, sekä lyhyillä pyörälenkeillä kolme päivää. Torstaina mistä näyttäis tulevan viikon lämpimin päivä, tekisin duathlonin valmistavan harjoituksen seuraavasti. Verryt juoksu+ 3km VK juoksu+15-20min pyörää AK, vauhti noin 36-38km/h+ 1,5km juoksu AK, pe ja la palauttavaa juoksua, sekä lauantain juoksun loppuun 10x 100m kiihdytyksiä. Sunnuntaina SM maastot, pyörä mukana tänä päivänä, ensin verryt+ Kisa+nopea vaatteiden vaihto, jos tarvitsee ja pyörällä 30min rauhallinen alku, rytmin hakeminen ja loppua kohti kiihtyvä, vauhti lopussa 35-38km/h+ juoksu 3km 5min/km, miksi näin hiljaa, koska Kisa oli MK.

 

 Maanantai pitkä pyörä kevyesti 80km, ti, kevyt juoksu 10-12km ja loppuun 8x 100 rullauksia. Keskiviikko, pyörä+ juoksu 1,30h= 1h pyörä, sekaan lyhkäsiä iskuja milellään ylämäkeen 5-8x, muuten rauhallisesti 28km/h + juoksu 30min kevyt, loppuun 10x 50m kiihdytyksiä. Torstaina lepo, tai jos neuroosi vaivaa niin helvetin kevyttä juoksua 6-8km. perjantai juoksua 1,10h erittäin kevyt, loppuun 10x 100m rullauksia. Lauantaina Duathlonin SM kultaa. Tämä on tarkoitettu nuorille, joilla ei ole vielä paljon pyöräilytaustaa, siis pyöräkilometrejä takana, mutta juoksu on jo hallussa.