Vuodatus takkuaa, tämä on tullut tutuksi menneen vuoden aikana. Lähetin kyselyn kyseiselle palvelimelle ja vastaus oli että HART on tullut tai mennyt vanhaksi. No olkoon sitten niin, mutta kun linkittää "tvhart.vuodatus.net" niin sieltä saa jatkoseurantaa kohden uhoa ja tuhoa.Tennispallo on menossa uusiin kun ensimmäinen on istuskeltu littanaksi, kipu väliin helpottaa, joten juostukin on.

Suomalaiset kärsivät tutkimuksien mukaan liiasta valosaasteesta, no voi yhren kerran ei tästä ole kauaa, kun katsoin joltain tv kanavalta, tämä Amerikkalaisen itseään lahottavan pellen Anthony Bourdain seikkailua Helsingin kulitaristisissa ruokanautinnoissa ja jäi mieleen seuraava väittämä. Maailmalla kyseistä kaupunkia ja samalla koko maata pidetään maailman maanis depressiivisimpänä maana. No kyllä kai siinä perääkin on, olemmehan erittäin sulkeutunutta kansaa, mutta liikaako muka valoa jo muutenkin tähän pimeään maahan on laitettu? minkähänlaiselta  väestöpohjalta kyseinen tutkimus on teetetetty.

Oma valohoito sportin saralla siis jatkuu, itse asiassa, tämä mennyt viikko on ensimmäinen kunnon viikko tälle syksyä juoksun suhteen, mennee tuonne 125km hujakoille ja keskiviikkona kävin tapailemassa Kuopio-hallissa 5x tonni kevyesti ja pitkällä palautuksella, sekä torstaina 1,30h loppua kohden kiihtyvä. Kun tähän lisää vielä tämän aamun 1,40h harjoituksen, jonka suoritin tietoisesti sisällä, isäinpäivän kunniaksi ja joka oli samalla tuo tuiki tarpeellinen syksyn kotrolliharjoitus, oli viikko antoisa. Olin kyllä aika täpinöissä aamulla seuraavasti 10min kevyt+5x50m+15km kontrol= eka kymppi 4min/km, sitten 2km 3,55min/km, ja kolmastoista 3,50, neljästoista 3,45,viidestoista 3,40+verrat+6x60m ruoholla kiihdytyksiä. No illalla otin 800 buranan, mikä ei ole minun tapaista, käytän kyseistä lääkettä vain tiettyinä aamuina, jos on tarvista, mutta nyt olikin helppo juosta kun ei perse, eikä takareisi kipuillut, vaan maha ei tykkää yhtään. Hyvää isäinpäivää kaikille, mutta on se varmaan aika totinen paikka monelle viikonloppuisälle, kun kokemustakin siltä saralta riittää.