Jyske jatkuu ja pitkään Ukrainassa, siitä pitää huolen katkeroitunut puutiainen. Palataan ajassa taaksepäin milloin totesin, että jos Kiina olisi tuominnut paskamaan hyökkäyssodan ja lähtenyt pakoitteesiin mukaan olisi tämä sota jo loppunut. Mutta Kiinan diktaattori haistoi oman edun etusijalle ja jätti tuomitsematta ääneen tämän erikoisoperaation hyökkäyssodaksi. Koska miksipä sitä ei ottaisi liki ilmaista öljyä, jos sitä on tarjolla ja samalla tekemää kauppaa p-maan kanssa auto ym. saralla. Jos p-maa on sotinut joskus kiinan kanssa ja alistanut sitä, niin se näkyy myös tänä päivänä Kiina johtajien toiminnassa ja ajattelussa. Ja se on pelko mikä sitä ajatusmaailmaa ohjaa edelleen, vaikka nyt näytetäänkin, että ollaan hyvää pataa. Xi kyllä ymmärtää että naapurin pääpiru on staliniakin pahempi vallanhimoitsia, eikä se tiedä lopulta kovin hyvää Kiinallekkaan. Joka tapauksessa Kiinan poika kun ei vaan halua ymmärtää ja myöntää itselleen ja koko maailmalle että tällä tavalla toimimalla p-maan kanssa se ruokkii sodan jatkumoa Ukrainassa. Samoin maailman iljettävin ja vittumaisin EU häirikkö Orban pienenä natsina jopa haluaa, että p-maa saisi voiton Ukrainasta ja saisi naapurikseen p-maan.

P-maa käyttää hyväuskoista Kiinaa hyväkseen nyt, niin kuin hyväuskoista Eurooppaa siitä, että tämän Ukraina projektin jälkeen ei uusi sotia ole luvassa, mutta kaikki on sitä samaa narratiivia eli valetta, niin kuin se on ollut tähänkin mennessä. Päinvastoin, totuus tulee olemaan se, että noin vajaan kymmenen vuoden jälkeen, sitten kun p-maa on kasvattanut henkseleitään ja sotakoneistoaan riittävän suureksi ja toimivaksi alkaa taas jytistä. Ja sen jälkeen ei Kiina ja moni muu maa saakkaan kovin halvalla energiaa kaasu ja öljyputkia pitkin. 

Orbanista en sano mitää muuta, kuin että tämä pellenatsi on mitätön tulevaisuudessa ja suuri vitsi jo eläessään. Tällä kaverilla ei virtaa aivoissa muuta kuin kusi, mikä aika ajoin pyrkii silmistä ja korvista sekä eritoten suusta ulos. Ja varsin paskaa tulee oikein tuutin täydeltä suusta.

Niin sen verran se tulee p-maalta viemään tämä Ukraina, millä ei tahdo nyt riittää aseet muuhun kuin puolustautumiseen yksi tykinammus vastaa kymmentä tykinammusta. Euroopan kohtalo Unkari mukaan lukien alkaa hajota kuin jokisen eväät ja se on vääjäämätöntä, sillä poliitinen kädenvääntö ja jahkailu saattaa asetuotantolinjat pikana käyntiin ei toteudu ja tämän ajan osaa p-maa hyödyntää.

Eli Ukrainan sota tulee asepulan takia kääntymään pikkuhiljaa viivytystaisteluksi menetetyistä alueista ja siitä pikuhiljaa pakittamalla sissisodaksi. Sitä asiaa Ukrainassa valmistellaan lisäämällä liikekannalle panoja missä suurella reservillä vuosien saatossa pyritään aiheuttamaan mahdollisimman suuria tappioita. Tarkoittaa siis p-maalle uutta Afkanistania, sillä Ukrainalaisille antautuminen ei ole vaihtoehto.

Tulevaisuutta ajatellen Suomen etu ja p-maalle erittän huona asia on pietarin ja muurmanskin läheisyys. Suomen presidentti sen totesi jo joku aika sitten että jos suomeen hyökätään, niin suomi vastaa. Ja kun tiedetään että p-maa on yhtä kuin Moskova ja Pietari, ei liene epäselvää, minne vastataan jos ryssä hyökkää. Kyllä se on Pietari ja juuri siksi p-maa veti herneen pahasti nenää Suomem Nato ja DCA sopimuksesta. Ja kyllä se on viime päivinä tullut aika selväksi, kun jo herätellään uudestaan Leningradin sotilaspiiriä tulille, että "vastaus"tulee läheltä ja kovaa. Tämä Pietarin läheisyys tulee siis olemaan Suomen onni, siis onni siitä että ryssällä ei ala mopo keulimaan Suomen suuntaan piste.

Toisessa maailman sodassa ei yltetty mutta nyt yltetään ja hyökkäys on paras puolustus. Siksi olen ehdottamasti sitä mieltä, että kun nyt ollaan valittu puoli niin sen pitäisi myös näkyä mahdollisimman pelottavimmalla tavalla. Suomen kuuluu ehdottomasti jos se on suinkin mahdollista sisällyttää myös ydinaseet arsenaaliin, kun kerran tänne tulee 15 eri kohtaan naton omat amerikkalaiset sotilaat tukikohtineen pysyvästi, sillä nehän ne niitä käyttää, jos pahin toteutuu. Tämä olkoon vastaus puutiaiselle siitä, että itse sanoutui irti ydinsopimuksesta. Ja kun jo tehdyt sopimukset rauhan, ydin, suvereeniteetti,itsenäisyys sopimukset ovat p-maalle vain pelkkää paperia, voivat muutkin pyyhkiä persettään p-maan kanssa tehdyillä sopimuksilla.

Kyllähän se on karua kun noin iso tai paremminkin pinta-alaltaan valtava diktatuurinaapuri on meillä. Mutta tämän kanssa on eletty ja tullaan elämään eikä siitä sen enempi enää kannata mieltänsä pahoittaa. Tähänkin tilanteeseen aletaan tottua kun sille annetaan aikaan. Ryssää on helppo ymmärtää kun se sanoo jotain, eli kääntää kuulemansa päinvastaiseksi niin siinä on totuus. Niinhän se tekee jo omassa maassaan ensimmäisestä koululuokasta lähtien, missä aivopestään lapsia jopa kirjoittamalla historian kirjat uusiksi. No mitä järkevää ja todellista asiaa tämmöiseltä rosvosakilta "kreml"voi odottaa muu maailma, jos sodista ja rauhasta puhutaan. Eli kuka on sodat aloittanut ja miten ja kenen toimesta ne on yleensä päättyneet.

Kiinaan palatakseni olen varma, että nämä sadat kinukki laivat mitkä jokin aika taaksepäin kävivät näyttäytymässä Taiwanin aluevesirajalla on selkeä kokeilu miten siihen länsi reakoi. Kohta kokeillaan uudestaan ja lopulta kun aika on kypsä Kiina ottaa Taiwanin osaksi omaa mannertaa sotilaalisesti. Rauhanomaisesti se ei tule sitä koskaan saamaan. USA on paljon vartiana nyt kahdessa eri konfiktissa Ukrainassa ja Israelissa. Minulla on aika vahva käsitys, että p-maa yrittää masinoida vielä lisää näitä sotatoimia jonnekin kääntääkseen jenkkien huomion ja resusseja toisaalle. Tämä avittaisi p-maata saattamaan loppuun ja voittoon hitaasti mutta varmasti Ukrainan sodan. Eli jos Kiina aloittaisi sotilaallisen selkkauksen Taiwanin kanssa ensi vuonna olisi itsenäisen Ukrainan päivät luetut. Tästä taas seuraisi Euroopan lamaantuminen ja epävarma tulevaisuus ja tästä olisi vastuussa esimerkiksi p-maan myöteiset valtiot kuten Kiina ja eritoten Eurooppalaisista maista Unkarin idiootti Orban.

Hamasin prutaali terroristinen hyökkäys Israeliin on verrattavissa paskamaan hyökkäykseen Ukrainaa. Eli seurauksena kymmenet tuhannet siviilit kuolevat ja humanitäärinen katastrofi on valmis. Molemmissa sodissa huseeraan ja sen alullepanijana toimii p-maa ja Iran ja täysin sovitun suunnitelmallisesti. Eli jos nyt joku haluaa oikein ex triim matkan tehdä vaikka jouluiseen Beetlehemiin, niin nyt siihen on mahdollisuus oikein kunnon riskin kanssa. Periaatteessahan palestiinalaiset itse ovat vastuussa siitä, että heidän hamas järjesti heille itselleen tuho, koska ovat antaneet hamasin nousta valtaan ja kannattaneet sitä.Samoinhan on tapahtunut p-maan kohdalla.Siellä p-maalaiset itse ovat vastuussa siitä että ovat antaneet puutiaisen adjutantteinneen nousta valtaan ja samalla viedä omat demokraattiset ihmisoikeudet sanavapauksineen tekemässään diktatuurissa. Karmein seuraus tästä heikkojen p-maalaisten toiminnasta on ydinsota, mihinkä he olisivat syyllisiä, koska antoivat puutiaisen vaivihkaan nousta diktaattoriksi. Kyllä sen sodan syttyessä menee monta eurooppalaista ja länsimaista kaupunkia tuosta noin vain, mutta niin lähtee tomuna ilmaan vastaiskuilla myös Pietari ja Moskova.. Että olisikohan viisasta ajatella ensin ja vasta senkin jälkeen miettiä vielä kerran.

Lopuksi toivon tänä jouluna seuraavaa. Yksi toivomus ei muuta ja se on, että natsisikapsyykisestisairaatpsykopaatit siis kremliläiset kansanmurhaajat maistaisivat joulupuurossaan karvaan maun, eikä se tule mantelista vaan jostain muusta ei terveellisestä ainesosasta. Kuolema korjaisi ja rauha olisi taas tän maailman ja ihmisillä hyvä tahto. Naton tähti on ehdoton.

Hyvää Joulua ja Rauhaisaa tulevaa vuotta, mikä on aika paljon toivottu.