Aina vaan kauppaan, sieltä sitten mitä tarvitsee ostoskoriin, sitten kassa kautta kotiin. Kotona viimeistään ostoskuittia katsellessa toteaan hintojen nousun, hitaasti, mutta varmasti, miten tämän voi estää omalla kohdallaan, no voihan sen.

Nimittäin, nyt se on nähty, brittiläinen Fauja Singh osallistuu sunnuntaina Torontossa Kanadassa juostavaan maratoniin ja minkä ikäisenä, niinpä 100 vuotiaana, tämä lajissaan ensimmäinen satasen ikäisenä juostu maraton otti aikaa 8h ja rapiat,vaan se ei yhtää suoritusta heikennä, koska monelta 50 vuotiaaltakin taitaa jäädä kyseinen homma suorittamatta, vaan mikäpä oli Faujan juosta kun oli vielä niin tuore, juoksuharrastushan maratonin osalta oli alkanut vasta 80 ja 90 vuoden välillä. Mutta miten tämä on mahdollista, kun kaikkia ihmisiä kuitenkin kiinnostaa aina tietää pitkän elinkaaren salaisuus ja kun sitä kyseiseltä herralta kysyttiin, oli vastaus se tuttu resepti, yksikertaista helposti sulavaan ruokaa yleensä riisiä ja paljon currya, sekä mallasta,ei lihaa, mutta ydinasiana mastersmaratonari piti sitä, että ihmisen on hyvä olla aina pienessä nälässä, kun tähän lisää, että nälkä on ruuan paras mauste,niin tämä elintarvikkeiden hintojen nousun aiheuttama kuluerä on kitketty pois. Yksinkertaista eikö totta, olen aina ollut samoilla linjoilla, tämän asian suhteen, ihmisen on todellakin hyvä olla pienessä nälässä aina silloin tällöin, enkä minäkään ole vielä kuollut nälkään ja tuskin alan varastoonkaan mättämään.

Näitä pahoinvoivia varastoon mättäjiä näkee aivan riittävästi katukuvassa ja kun niitä katsoo, menee ainakin minulta suurimmat ruokahalut, joten minulle se on tavallaan voimavara, joten kiitti vaan kaikki teikäläiset, jatkakaa samaan malliin, te kaikki teette minun oloni hyväksi. Omaa hyvänolon tunnetta, olen ulkoilemalla parantanut: Su. aikainen aamu kello 7.15, 2km verryt+4x15min rento/rennonpi/kova/kovempi+verryt2km  Ma. 2h sauvakävely(4kg painaliivit)isot mäet mukana. Ti. ap.1,20h TV kevyt juoksu+8x100m sekaan ja nyt alkaa 10 päivän toinen teho/määrä setti, MULLA ON TAAS NÄLKÄ,MUTTA EN SYÖ!