Niin se aika rientaa, toinen viikko menossa ja reisi huutaa banaania, elikka juostukkin on ja vahan JOTAIN muutakin. Niin aurinko se vaan jaksaa paistaa joka paiva ja takuuvarma 20+ mittarissa, maanantain pitkan jalkeen homma on edennyt samaa kaavaa, elikka aamulla 17-18km loppua kohti vahan kiihdyttaen illalla sitten 10km kevyesti, tiistain kiihdytys oli vahan pitempi kun kavin kaantymassa tuolla torrevijan rantakatua miltei La Matassa saakka, keskiviikon iltalenkin lopuksi otin 8x 200m, tuolla suolajarven rannassa, hiekka alustalla.

Ja jottei paastais itseaan liian helpolla oli taman aamun harjoitus miehekas, suunnisti tuonne kastelikanavan tielle, elikka 4km verryt, siis sinne+3x3km/4min palautuksella, kaksi ensimmaista puskin pieneen vastatuulee, mutta viimeisen takaisin pain myotatuuleen, lopuksi juoksentelin takaisin 4km verrytvauhdissa ja sykkeissa sen viimeisen huomasi aika selkeasti. Vauhdeista ei sen enemman, koska niin kuin totesi, rei.. hu.... ban.....! mutta ihan hyvin sita pystyy menemaan hiukan vasyneenakin.
Siella ei olisi tarvinut mitaan matkanmittausta, kun joku oli maalannut asfalttiin start ja ei kun lappamaan eteenpain, niita oli kilometrin valiajoin niita merkkeja, helppo oli seurata, eika todellakaan eksymaan paassy. Viikonlopun pitka olis hyva tehda porukalla kuhan sais yhteyden tuonne Lankin suuntaan, etta silleen tallakertaa:) ja nyt paivalepo, pitakaan Kuopion poijaat ittenne miehina.