Enpä muista milloin viimeksi on ollut näin surkeat kelit, jos niin kuin puhutaan kesästä. Toukokuun loppu oli, niin kuin monasti ennenkin lämmin, mutta sen jälkeen sitten ollaankin oltu normi lämpötiloissa ja hiukan sateisemmissa oloissa. Porukat pakenee etelänlämpöön, varmistaen kesälomansa, ihan ymmärrettävää ja aurinkomatkat,sun muut yhtiöt hierovat käsiään.

Oma hieronta kohde on ollut selkä, joka otti itseensä tuosta helvetin kantelusta,muutama päivä taaksepäin toisen kerroksen viides rappu, mikäli laskin oikein,oli kohtalokas. No nyt se alkaa olla parempi ja kevyttä hölkkää olis taas tarkoitus alkaa tekemään. Mutta muuttohommiin en enää ala on ne vaan ihan pers....ä!, tosi on niissä se hyvä puoli että tulee päivitettyä vanhaa joutavaa roinaa kaatopaikalle ja uutta kalustoa tilalle.

Lupaavat tulevasta viikonlopusta lähtien lämpenevämpää keliä, hyvä, tosi hyvä, koska 5 viikkoa on lomaa alkamassa,pitäsköhän vetää viikonloppuna sen kunniaksi ihan lärvit ja sen jälkeen, kun on palautunut, niin alkaa jauhaa kaksi kertaa päivässä lenkkiä ei ollenkaan huono idea:)