Kaksi askelta eteen, yksi taakse, sitä on nykyajan urheilu(t) Olen varmaan sanonut tämän ennenkin, mutta niin se menee. Similän poika otti sitten kerralla muutaman askeleen taakse, oikeita harppauksia, eikä paluuta ole. No marginaali laji, mikä kyllä tekee tuhojaan koko urheilevalle kansalle, olis vaan kiva tietää, mitä mömmöjä se on vetänyt, mikä kyllä varmaan ajan myötä paljastuu.Siis Epoako vain`?

Vaan pieniä on silakat joulukaloiksi, koska olen loppusuoralla erään ammattipyöräilijänTyler Hamiltonin kirjassa ja siellä Lancen ajalla se vasta on touhua. Siis silkkaa arkipäivää ja itsestäänselvyyttä "edgarit ja punaset munat"(EPO ja Testosteroiini) joita ilman ei kolmen viikon  turnausta oltais voitettu. Käryjen käytyä, tuli mieleen tuntemattoman sotilaan kohtaus, jossa kolme muonavarasta seisoivat rivissä kovennettu(Kevin, Lance ja Tyler) ja paikkoja arpoessa yksi sotamies totesi, että seiso sinä vaikka tuohon keskelle(Lance) kun oot meistä se kaikkein isoin rosvo:) No, tämmöistä se urheilu on, ensin ilkutaan ja nauretaan yhdelle Norjalaiselle rattijuoppo murtomaa hiihtäjälle, niin jo kohta kolisee omassa päässä.

 Omat flunssat on pikkuhiljaa selätetty ja askel taaksepäin otettu se totesin tänään,kun yritin, tai juoksinkin kovennettua. Sunnuntain pitkä, eilisen päivän pyörän pitkä 30km/h vauhdilla, sekä tämän päivän 4km tv+5km kova+10x50s ylämäkeen todistivat turnauskestävyyden olevan hiukan huono, joten kyllä Teron ylijäämä varastolle löytyis ainakin minulle käyttöä:). Mutta kesä on virallisesti alkanut ja lämmintä riittää, HIEEENOOAAA!