Tästäpä päivästä tuli sitten aika kova treenipäivä, kahden harjoituksen sellainen

Viikon pitkä ja reipas tuli sitten tehtyä samalla kertaa, kätevää, eikö totta. Elhcessä käytiin hiukan vajaamiehisin joukoin. Mikko oli flunssassa ja vaikka yritin sille kertoa rautalangasta vääntämällä, että ei parane alkaa leikkimään terveydellään se kuitenkin starttas, mutta älysi lopettaa kasin kohdalla huteran olonsa vuoksi.

Itselläni oli siis tarkoitus kokeilla jalan kestävyyttä puolikkaan matkalla reipasta nykäisten ja toteutuihan sekin. Kyllä kuitenkin on todettava, että näin määräharjoittelun sekaan repäisty 21km reipas ei tunnu ihan miltään herkältä menolta, itse asiassa koko ajan juntturi (jarru) reisissä päällä, mutta lenkin menin 4.10min/km läpi, eikä tarvinnut viimeistään laittaa. Toisen puoliskon jouduin juoksemaan varovammin, koska oikean jalan pohjelihas ilmoitteli koko ajan tulevasta krampista, eikä oikein viitsinyt revityttää sitä hajalle. Ja kas, jopa tälläisellä vauhdillakin voitin oman E sarjan, ajan ollessa 1.27 ja jotain.

Parasta tässä on kuitenkin se, että hip ja hei,nyt alan uskoa siihen mahdollisuuteen, jotta tässä voi alkaa pikkuhiljaa tekemään vetoharjoituksiakin, mitä en ole tehnyt yhtään kappaletta tämän turnauksen aikana, mutta niiden aika tulee sitten kotimaassa, kun joutuu taas sorvin ääreen ja määrät vähenee, sekä kunto kohenee. Tämä minun harjoitteluhan noudattelee sitä vanhan hyvän ajan metodeja, jotta ensin perusta  ja vasta sitten vauhtia. Tosin kyllä tässä on ollut myös aika paljon kyse jalankin kuntoon saattaminen määräharjoittelulla mutta nythän se alkaa  jo kestääkkin, senhän jo tämä päivä todisti. Iltapäivällä ajelin sitten maantiepyörällä 1.30h, uudet vermeet päällä, koska eilen piipahdin Decatlonissa, eikä tuo ajaminen tuntunut yhtään heikolta aamun juoksun takia.Vaan todella hyvä päivä, ole nyt ihan itseenikin tyytyväinen

Ensiviikon loppuna olis nähtävästi paluu duathlon maailmaan, matkoina tiukka rypistys, tai oikeastaan tapporypistys, koska matkana olis 7km juoksu 20km aika-ajo ja 3km, sikäli kun muistoja avaa, niin tulee hapokas olo. Mutta tämä näin alustavasti, Mikon kunto sitten määrää, lähdetäänkö Oruhuelaan.

kuva%204-2-normal.jpg

Niin, Paikalla oltiin,tässä todistus siitä

kuva%205-1-normal.jpg

Ja paikalla oli arviolta 4000 muuta, nyssäkät odottavat ottajaansa

kuva%205-2-normal.jpg

Tämä on kai sitten Espanjan paikallishallinnon lippu, luulisin?korjatkaa jos olen väärässä