Historian viimeinen TV Hart talvijuoksusarjan osa 10 juostaan tulevana Lauantaina, eikä siitä sen enemmän Lööppien kestosuosikki Nykäsen pullonkorkki taas auki narahti, Ruotsalainen parahti ja ovi kiinni takana pamahti. Eikös tämä alakkin olla aika tuttua, tipaton tammikuu, melkein huikaton helmikuu ja akaton maaliskuu.

Sitten sanonta ankkoja, Altia aloittaa yt- neuvottelut Koskenkorvalla, otsikoi Pohjalainen verkkosivuillaan 14.2. HK hermostui työntekijöihinsä, osa teurastuksista Viroon, otsikko Yle talouden verkkosivuilta 20.2. Seitsemän hevosta pakeni Suomenlahden jäälle, ei liity lihakohuun, otsikko Iltasanomien verkkolehdestä 22.2. 70 valitsi vapaaehtoisen pakkoloman, otsikko Warkauden lehdestä 2.2.

Helsingin 2005 MM kisat poikii mitaleja, aina melkein varma O.P Karjalainen otti pronssia vasta nyt, kun viimetingan testit pudottivat moukarin kaksi parasta 2 vuoden harjoittelu jaksolle, mitkä tietenkin on jo nyt lusittu on tämä urheilu ihmeellistä.

Omat tekemiset, no sitä samaa  ponnetonta nyhvertämistä, tänä aamuna Kuopio hallissa 3km tv+ 10km reipas 3,45min/km aloituksella ja neljä viimeistä hiukan rivakammin., mikäs siinä oli rullaillessa, kun ei ollut ketään muita kiertämässä rataa, tosin se varmaan johtui tuosta hiukan aikaisesta ajankohdasta. Tämä on nyt sitä mukavuusaluetta, oikean jalan jalkaterä meinaa väliin heittäytyä kipeeks, mutta ei se ole lajissaan ensimmäinen kerta minun jaloissa.  Niin, eilen kävin myös illalla juoksumatolla ja nyt tiedän, miltä tuntuu KAATUA juoksumatolla en kerennä  öötä sanoa, kun se viskasi minut sinne kivilattialle takaviistoon 13km tuntivauhdista, pientä nirhamaa jalkaan ja oikean kyynär taipeeseen oli loppu tulos. Miten se yleensä onnistuu, no minulta onnistuu melkein mikä tahansa, mutta en suosittele kenenkään kokeilemaan. Näillä mennään, huomenna sitten jotain juttuja talvijuoksusarjasta jos on aihetta.