Tämä Stephen Elop taitaa olla varsinainen veijari, aivan samanlainen velikulta, kuin tämä meidän "lutunen"  BjörnWallruutti. Kaikki mikä ei edistä omaa vaurautta on täyttä paskaa, niin kuin esimerkiksi keskinkertaiset asiat ja ihmiset, joiden suurella myötävaikutuksella periaatteessa nalle-puhkin on oman imperiuminsa luonut. No nyt tämä Kanadan ihme onkin päättänyt laittaa kantapäät eukkonsa kanssa eri suuntiin, eikä iso raha kiinnostakaan enää, koska puolet omaisuudesta matkaisi hameväen mukaan, samaan könttään tietty menisi suuri bonus raha, huonosti tehdystä työstä Nokian leivissä. Näin sitä pientä ihmistä viedään, jotkut Kanadan hienosto rouvat kuorivat kermat päältä tekemättä itse yhtään mitään niiden rahojen eteen. Ja montako mies/nais työvuotta Nokian leivissä niilläkin rahoilla oltaisiin saatu säilytettyä, sekä onnellisia  työssä käyviä perheitä pidetty veroja tuovina mukana.

Kapitalismi jyrää ja muut vikisee, kuvitteleekohan nalle ihan oikeasti niin, että jos kaikki " vihattava keskinkertaisuus" sekä keskinkertaiset ihmiset alkaisivat keinottelemaan, tekemättä yhtään mitään oikeata työtä, niin tätä myötä tämä meidän Suomen maa olisi parempi paikka elää ja olla. Minä toivon tälle  vakaavaraiselle pellelle yhä enemmän mainetta ja mammonaa, koska ei se minun pussista ole pois, tai ei ainakaan näy, sekä sitä että ne nallen ja nallen nais hallituksen kantapäät osittavat samaan suuntaan jatkossakin, koska pattitilanteen syntyessä tämänkaltaisille keinottelijalle se on liian kova paikka hyväksyä se tosiasia, että naisväki vie miltei aina puolet kaikesta mammonasta. Minun on paljon helpompaa, persaukisena on helppo olla ja elää ei ole sen enemmän puutetta isosta, kuin pienestäkään rahasta, pääasia on että sitä riittää peruselämiseen. Sitä kun että pystyy lenkkiä heittämään, milloin milläkin tavalla, se riittää.

Tämän näköisellä pelillä olen menneen viikon maastopyöräillyt ja saliharjoitellut noin 2h päivässä ja jospa tässä parin viikon päästä pääsisi jo kevyttä hölkkää yrittämään, niin olispa se hienoa

DSCF1325-normal.jpg