Klikkaa tästä Suomen ilmatilanloukkaus 

Onhan se  vakava asia ja näin pontevasti ja päättäväisesti toimii Suomen poliittinen johto, tai on toiminut menneiden vuosikymmenten aikana Ja kylläpä siinä Venäjä sitten vapisee, kun ovat saaneet nootin naapurilta.

Itse sain nootin lääkäriltä,tai odotan paremminkin maksusitoomusta vakuutusyhtiöltä, että pääsis mangneettikuvaukseen. Kysehän on tuosta rintalastan ja solisluun seudusta, mikä ei ota parantatuakseen, eli kipu jatkuu. Ei se tosin minun juoksua ole estänyt, kevyellä pintakaasulla (hengityksellä) voipi mennä erimittaisia pätkiä. Vaan eihän se kuntoa nosta, jos vurrii hiljakseen satasen viikkoon,pitää vaan lähinnä ruokahalua yllä.

Tulevan talven kuviot ovat sitten mielenkiintoiset omalta kohdalta, koska muutan kokonaan etelän leirin ajankohtaa.Vaihtelu virkistää, joten pitäne kokeilla ja tulevaisuudessa mennään juoksun ehdoilla, yhden eli tuon uutukaisen jätän hätävaraksi siltä varalta, että jos joskus tekee mieli käydä kokeilemassa kuntopyöräilyä. Uutukais maastopyörän osat alkavat olla kohta hankittu,koska saksan markkinoilta saa osaa aika nopsaan ja edullisesti. Mutta nyt ylös ja ulos,iltavuoro odottaa!