Viikko vierähti ihan huomaamatta ja taas ollaan lähempänä kesälomaa. Kuukausi vielä töitä ja sitten ollaa 5 viikkoa täys ammattilainen, sitä että missä asiassa, niin jää nähtäväksi. Toivottavasta tämä kesä ei ole näyttänyt vielä niitä parhaimpia puolia, mitä tulee lämpötiloihin, vaikka aika ajoin lämmintäkin on riittänyt.

Eilen lämmintä riitti, aamupäivällä valutin hikeä 25 asteen lämmössä 1,20h siten että 4km verryttelyn ja kiihdyttely jälkeen juoksin asfaltilla mäkisessä maastossa noin 5km reipasta ja 4min palauttelun jälkeen vielä 3km kovaa(no, mikäli nyt enää tätä vauhtia voi kovaksi luonnehtia) ja lopuksi 6x 100m kiihdytyksiä.Menneen viikon juoksut kirjataan 90km mittaiseksi+pyörät päälle. Iltapäivä oli sitten pyhitetty mustiin sonnustautuen kirkkohautuumaalle ja siellä paidan lisäksi kostui monen silmäkulma. Itseasiassa kyynelten virta oli lähisukulaisten,lasten ja lasten lasten, sekä lähituttujen silmässä aika herkässä. Loppu iltapäivästä oli sitten muisteloja sekä ruokailua ja kahvittelua arviolta 40 paikalle kutsutulle.

Tämä aamun korkkasin 14 km kepeällä hölkällä 5min/km virkistävässä vesisateessa ja kulku oli hyvää, vaikka eilen ylitinkin itseni helteessä ja iltapäivällä olis tarkoitus ulkoiluttaa uutukaista, mikäli nuo sadepilvet väistyy tieltä. Heinäkuu tuo tullessaan myös uusia tuulia, jos vain asiat natsaa kohdilleen,toivottavasti? mutta eipä nuolaista,ennenkuin tipahtaa