Yhtä varmasti kuin pakkaskausi tulee hiukan pitempiaikaisena ja pysyvämpänä, tulee myös moottoroitujen ajoneuvojen ongelmat pintaan, niin myös minun kohdalla. Vuoden 2012 remontti, numero 2 oli tosiasia ja kyseessä, niin kuin arvata saattaa, se kaikista tärkein osa, mitä tulee korkeisiin pakkaslukemiin, LOHKOLÄMMITIN sanoi työsuhteen irti, palo vastus ja minulta käämit.

Eilen jätin autorohjon valmiiksi tuonne työpaikan halliin, onneksi on sellainen ja hipsin kävellen kotiin(5km) tänä aamuna sitten hurauti hallille taksi kyydillä(en maksanut, kun oli tuttu taksisuhari) siitä sitten kävin hakemassa uuden osan Motonetista ja eikun nyrkit taas paskaiseksi, tulipahan siinä samalla vaihdettua nesteet ja taas homma pelaa, uutta ongelmaa odotellessa, uskoisin.

Omat nesteen pudottelut maantielle ovat olleet sunnuntai ap.1,15h erittäin kevyt juoksu pikkupakkasessa ip. Rotex 40min(10x15 sekuntia) tänä aamuna sitten ennen käsien paskaamis remppaa 1,10h kevyttä juoksua pikkupakkasessa (27 astetta) kohta puoleen käyn vielä Rotexin kimppuun 45min+kiihdytykset, huomenna sitten KuopioHallissa todella aikaisin 12km kontrol sykkeellä 155-160, helppo nakki, ps.sunnuntai hiihto jäi, kun ei siellä luistanut suksi eikä järki.