No huh,huh, saipahan taas juosta kovan harjoituksen trooppisissa olosuhteissa, vajaat 30 astetta, enkä tarkoita miinus asteita. Paikkana Viitasaari, Kisana Kalevin kirmaisu, matkana jotain 10,350m kuulemma, mitenkähän ne sen ovat tarkkaan mitanneet kun välillä mentiin metsässä, eli metsään.

Niin, olivat muuttaneet reittiä muutaman vuoden takaiseen nähden, eikä välttämättä parempaan suuntaan, ennen se oli ihan juostava reitti alusta loppuun, mentiin siististi viis ja osat yhteen suuntaa ja tultiin samaa latua takas. Nyt kuitenkin kääntöpaikalla juoksijat ohjattiin ihan oikeesti metsää, oikaistiin metsäpolkua seuraillen kivien ja kantojen yli hyppien noin 500m matkan ja lopulta polkukin alkoi hävitä. Puhkaistiin siis jollekkin vanhalle käytöstä poistetulle metsätielle ja lapettiin sulassa sovussa Heinosen Pasin ja jonkun nuoren miehen kanssa siitä sille paremmalle tielle takaisin, josta oli sitten maaliin enää 2,5km.

Olipa mielenkiintoinen reitti, täytyy myöntää, hatun nosto järjestäjien mielikuvitukselle, vaan kyllä se kävi ihan oikeesta juoksuharjoituksesta.  Kisan nopein oli Polvijärven Jukka Rahkonen joka jäi viimevuotisesta ajastaa melkein kaksi minuuttia, oma aika oli 38,35min eikä tarvinnut koko matkan aikana hampaat irvessä juosta, ihan sitä perus TV kovaa, tosin johtuen siitä maltillisesta alusta joka oli eka tonnin osalta 3,35min/km, jos nyt ne muutamat merkit paikkansa piti, en ainakaan siellä metsäosiolla nähnyt muuta kuin pirusti mustikkaa . No huomenna  kevyt pitkä tai lakkareissu, katsotaan nyt, vaan nyt istutan perseen sohvalle seuratakseni Olympialaisia, katsoin kyllä eilen miesten pyöräily ja kukas sen voittikaan, no VINOKUUROVI, kyseinen herrahan on kerran jo kerennyt kärytä ja etsikkoaikansa kärsiä, joten toivoa sopii että nyt puhtaana! itse jatkan tätä puhdasta "öljylinjaa"kera kovan kahden viikon harjoitus session, toivottavasti myös te harvat Blokini sivulla vierailevat