Helveti portilla lämmintä riittää, puku raitainen kärventyy.Olipa eilen KUUMA päivä juosta. Niin, Joroisten tri-tapahtumassa elettiin historian lämpimin päivä, jonka näki varsinkin juoksuosuudella. Kolmena noin 7km lenkkinä kierretty asfaltti/hiekka alusta höystettynä muutamalla mäellä, laittoi pärstävärkin monella keskittyneeseen asentoon.

Ekalenkillä kaikki vielä juoksivat, toisella hölkkäsivät ja kolmannella jo puolet rinkiä kiertävistä käveli. Sen sanon, että kilpailunomaiseen suoritukseen ei ainakaan keskenkuntoisilla ole varaa näin kuumissa oloissa, koska +30 on liikaa ja muuten siitä tulisi eloonjäämis kamppailu, eikä käteen jäisi kuin huono fiilis ja pitkittynyt palautus. Oman osioni otin maltilla, koska tiesin muutaman nuoremman elinvoimaisen tulevan takaa kovaa ohi, Tirkkosen Jami (SM maasto mitalisti M40 sarjasta) ajoi kiinni toisen lenkin puolessa välissä ja sain peesata sitten toka lenkin loppuun(hidasti vauhtia sopivaksi). Kolmannelle lähdettäessä se sitten kimposi omalle maksimialueelle ja minä jylkytin turvallisella alueella lenkin läpi. Ajoista viis, koska tuskin matkakaan on tarkka ja keliolosuhteen niin raadolliset, että hirvitti.

No, katsojia se ainakin suosi, koska kannustus oli takuu varmaa Joroista ja järjestelytkin olivat hanskassa, niin kuin se jo kuuluu Suomen vanhimmalla tri- tapahtumalla ollakin. Sen verran voin kuitenkin spekuloida, että entinen 4x5km lenkki vastapäivään kierrettynä oli paljon nopeampi,(enemmän varjoa ja vähempi mäkiä) kuin nykyinen lenkki. No näin tällä kertaa ja suurimmat alpodit keräsi Tiina Boman joka päätti nelos sijalla kotikonnuillaan mahtavan tri-uransa. Miesten ja naisten mestaruudet menivät suvereeniin tapaan ennakkosuosikeille (Dardy Thomas ja Kaisa Lehtonen) Jes, ja tänään Lapinlahden eliitti

DSCF1666-normal.jpg

Normi aamupala lenkin jälkeen ja tableteistakin löytyy

DSCF1667-normal.jpg

Etelä kallavettä tämän aamun pyörälenkiltä, vajaat 3h kevyesti

DSCF1674-normal.jpg

 A Katsomo täynnä ja ilma kuin morsian

DSCF1677-normal.jpg

Vitosen jäbät keskittyneinä

DSCF1679-normal.jpg

Tuomas Jokinen ja Jaakko Nieminen olivat parhaat kotimaiset

DSCF1680-normal.jpg

Toivase Teemulla ei paras päivä tänään

DSCF1683-normal.jpg

Sen sijaan Keskisalo on pääsemässä hyvään kuntoon, nyt tonnivitosella

DSCF1685-normal.jpg

Mikkosen Samu kellotti oman enarin kyseisellä matkalla

DSCF1688-normal.jpg

Hyvältä vaikuttaa myös Murtorinteen kunto kasilla

DSCF1689-normal.jpg

Kunpa nuo keihäsmiehet ymmärtäisivät, että jokainen omalla vuorollaan:)

DSCF1690-normal.jpg

OOstrantti miettelijäänä

 

DSCF1692-normal.jpg

Nesiri myöhästyi pahasti lähdössä,tuli kuitenkin lopun hyvin

Olipa lämpöinen viikonloppu urheilussa, loppusaldo noin niinkuin henkilökohtaiselta kantilta oli leikatun eli oikean jalan etureiden jumitila sekä lievä auringonpistos, ei paha sanoisin:)