Tällä tavalla vielä helmikkuu, nyt se on selvä, siihen sain varmuuden tänään tuolla Kuopiohallissa. Tosin ajateltu veryttely muuttui jonkin verran, tuota kontrolli harjoitusta ajatellen, kas kun eilisen auton kanssa könyämisen seurauksena, meni vähän niskat jumiin(saatanan pohjapanssari+kylmä halli yhdistelmä) Aamulla tosiaan ajattelin, että miksi menisin niin aikaisin kun voin mennä vähän myöhemmin, ja apostolin kyydillä 5km kävellen, reppu selässä hallille, saipahan vähän samalla happea ja oijottua tuota niskaa.

Siinä piti sitten sisällä verrata hyvin, että sai jalat toimimaan, kellon nollaus ja 12km reipas juoksu, sykkeellä 155-160,oli tarkoitus katsoa, mitä olin saanut aikaiseksi Tammikuun aikana ja olipa positiivinen yllätys, numeroin ilmaistuna 3,58, 3,58, 3,57, 3,57 3,57 ne meni sykkeellä 157 ja tuntemus helvetin helppoa, kuukausi taaksepäin juoksin samoilla sykkeillä 4,05-4,07min/km vauhtia, siis 10sek hitaammin ja sitten jos jotain pitää joka päivä hajota, eilen lohkolämmitin, niin tänään sykemittari lopetti pelaamasta vitosen jälkeen. Siis se tarkoitti että vauhti vapaa, yritin pitää maltin ysiin asti, mutta sitten karkasi mopo ja viimeiset kolme kilsaa juoksi 3,46, 3,45, 3,30min/km, tuntemus oli jotensakkin  voimakas sellainen, että tätähän menis vielä vaikka kuinka, ei siis hapottanut  vielä. Päälle kun vielä hyvät verrat tekonurmella sukkasillaan, niin se oli siinä.

Kumma kyllä, miten hyvin kunto on noussut pelkällä ulkojuoksentelulla, kun vaan on pitänyt vähän parempaa vauhtia, eikä ole tarvinnut vetohommia harrastaa sisätiloissa, ainoat vedot ovat olleet menneen kuun aikana niitä vauhtileikittelyn omaisia 10-25x 200m ulkona, mutta tästä tilanne alkaa suunnitellusti muuttua pikkuhiljaa, mentäessä kevättä kohti, kuitenkaan mitään happorääkkejä en ala tekemään, kun vasta maaliskuussa, maltilla vaan.

Mutta mikähän hajoaa seuraavaksi, ihan jännityksellä odotan, joo nyt minä tiedän, huomenna alan pyöräilemään ulkona, niin aivan varmaan jotain hajoaaps. Saksassa muhii douping skandaali, onko siinä muka jotain uutta, kun ottaa huomioon KUKA toimii, tai KETÄ epäillään puoskaroinnista.