Vuoden pimeintä aikaa eletään, siis päivä tuo valoisan ajan suhteen on kortilla. Mutta kohta se alkaa taas pitenemään ja pidot paranemaan, ainakin toivon niin. Omat pidot juoksun suhteen kokivat kolauksen taas tänään, kun yritin ulkojuoksua, olisko sitä tullut melkein 3km, kun piti luovuttaa. En sano, että ei olisi voinut mennä pitempäänkin, mutta en tuntenut sitä mielekkääksi, koska on se tuo liukas pinta vielä aikamoista myrkkyä, tuolle oikealle käpälälle. Siispä siirsin juoksun iltaan ja tutulle matolle, eikä lipsunut yhtään.

Tein pienen väliaikaanalyysin siitä onko keho missä tilassa ja ihan tyytyväinen olin tunnin hölkkään. Yksikertainen, mutta pätevä tapa todeta ropan tila, eikä siihen tarvitse edes kovasti hengästyä. Aloitus 8km/h, kilommetrin jälkeen syketarkistus, siitä sitten nostetaan puoli kilometriä kerrallaan vauhtia ja aina kilometrin jälkeen sykkeen tarkistus. Loppuvauhti oli 13.5km/h ja syke aika korkea,MUTTA erittäin helpon tuntuista menoa. Huomenna sitten on mahdollisuus kokeilla erästä toista mattoa ja asettua piinapenkkiin,siis TV kova 10km ja samalla tulee sitten nähtyä mitkä ovat kahden eri maton vauhdit ja sykkeet,taitaa tulla hauskaa:)

Niin,muutamat juoksivat tuttua 8km testilenkkiä tänään ja todella lujaa,varsinkin eräs nainen alkaa hätyytellä jo 29min rajaa, vaikka se ainut haastava alamäki oli aivan jäässä, mikä on pitänyt jokaisen tulla aika varovasti. Hyvä kuitenkin, että jotkin jatkaa perinteitä, eikä siitä sen enemmän. Puijolla oli päivällä tahkoamassa reilun kilometrin lenkkiä hiihtoniiloja ja niinoja ihan kiitettävän paljon. Lyhythän se lenkki on, mutta huippupaana silti

DSCF1454-normal.jpg

Vapaata tai pertsaa, kumpaankin on mahdollisuus

DSCF1453-normal.jpg

Ei, hän ei ole jöör tääli