Ketä kiinnostaa, huomenna olis taas mahdollisuus juosta tv reipasta- kovaa. Paikkana tuttu Päivärannan City-Market kello 10.00. Matkan voi jokainen itse valita 4 tai 8km, joten sinneppä siis kaikki ulkoliikunnasta tykkäävät. Sulat kelit juoksujen osalta ovat näemmä tältä syksyltä ohi, ja nastakenkä kausi alkaa, kenellä sitten alkaa, minulla ei ainakaan vielä. Viime päivät Savossa ovat olleet tiestöjen osalta sellaiset että ei sinne ole viitsinyt maastopyörällä lähteä kaatuilemaan, sitä kun on muutaman kerran ottanut kunnon lipat ja särkenyt itseään, niin kyllä se on jakeluun mennyt.

Eilen vetelin tutun turvallisella matolla tunnin ja vartin, sisältäen 5x 5min kovilla sykkeillä, no vauhtia nyt ei ollut nimeksikään, mistäpä sitä nyt voisikaan löytyä äkkiseltään, mutta pää asia että sai kiusattua itteään, alkuvauhdit vedoissa 14 ja lopussa 16km/h.Muista viikon tekemisistä ei nyt oikein viitsi!

Niin se aika kuluu, kohta ollaan jo joulussa ja siitä se päivä alkaa pitenemään ja siksipä sitä joulua kannattaakin odottaa eikä  minkään muun takia, vai? paras vaihtoehtohan olis jos olis mahdollisuus mennä tuota hössötysaikaa pakoon vaikka etelään, niin kuin jotkut onnekkaat. No, ehkä viimeistään ensi kerralla sitten.