Mitähän tekisi että mainittaisiin en tee siis mitään. Meidänpä Kaupungin johtaja on kovapalkkaisempi, kuin moni muu vastaavan  kokoluokan tai hiukan isomman kaupungin johtaja, tehty työn tulos tosi, kaupungin taloustilanteessa on katastrofaarinen, siis alijäämäinen ja pahasti. Tälläistä on nykymaailman konsultointi apu kunta ja kaupunki miljöössä, tämä ei siis ole mitään seuratoimintaan, tapaan tulos tai ulos, päinvastoin, tämä on nykyajan ulostus tulos.

Sitten muutama hyvä heitto, Suomalaismies jouduttiin poistamaa keskiviikkona KESKEN LENNON koneesta Norjan Stavangerissa, kertoivat Norjalaiset Aftenbladet ja Verdens Gang internet sivuillaan(Uuutisvuoto 5.10) Kimi Räikkösellä uusi pakoputki, otsikko Helsingin Sanomien verkkolehdessä 9.10, entäs tämä, Timo Jutila sitoutuu luovuttamaan elimensä Hakametsän hallissa, otsikko Ilta-Sanomien verkkolehdessä 10.10 ja lopuksi vaikka seuraavaa, Marokkoon putosi meteoriitti 700.000 vuoden takaa, tutkijat saivat kiven käsiinsä TUOREELTAAN, en muista kenen uutisvuoto tuo oli. Minulle on tullut taas tennispallo tutuksi, ei niinkään pelailun suhteen, vaan sen päällä istumisen suhteen, syy on yksiselitteinen. Vaiva joka minua on jo muutaman vuoden aika ajoin vaivannut ja mikä on sitten alkanut heijastamaan myös takareiteen on spiriformis, katsotaan nyt kumpi löystyy ensin, pallo vai perse, vai molemmat.

Sitten asiaan, HUOMENNA, niin kuin moni tietää, olis tarkoitus kello 10.00 vetäistä se ensimmäinen talvijuoksusarjan 5 mailia, juoksupinta asfaltti(sula) vaikka viikolla näytti vähän huonolta. Tämä on siis julkinen paikalle kutsu pyyntö, saataisiin siis hyvä alku, tälle toivottavasti tulevalle traditiolle ja sunnuntaina tietty 9.30 Niiralan uimahallin takapihalta pitkä hiljainen
!