Kuopio Maraton mallia 2017 juostiin todella optimaalisissa olosuhteissa. Katselin tuossa iltavuoroon menomatkalla pyöräillessä juoksua ja muutama kuvakin tuli otettua. Iltavuorossa oloneuvoksena oli sitten aikaa puuhastella vaikka netin ääressä ja tässä muutama kuva. Itse juoksun kulusta en voi mitään sen kummenpaa laittaa, kun en mitään siitä enää ymmärrä, mutta juoksijoiden ilmeet paljasti ainakin ilmeisen tyytyväisistä ihmisistä itse tapahtumaan.

DSCF2677.jpg

Partasen Eka ja Suomen 100v. kunniaksi oli kyseessä osuvasti Ekan 100 maraton.

DSCF2680.jpg

Ja juoksun etupyöräilijöksi oli pestattu oikea kestävyysurheilun ihanne pari. Paavo Hiltunen ja Iina, milloin sitten Lumiaho muuttuu Hiltuseksi:) aika näyttää.

DSCF2681.jpg

Vähän ennen starttia.

DSCF2684.jpg

Ja muutama minuutti startin jälkeen. Hatsalankadun täydeltä juoksijoita.

DSCF2685.jpg

Kärkiön Arttu juoksi puolikkaan kolmanneksi. Tässä mennään Haapaniemen voimalan nurkilla. Olin muuten aikoinaan, kun turvevoimalaa suunniteltiin, tekemässä tälle tontille lisä pohjatutkimukset ja maastokartoituksen ja siitä on aikaa.

DSCF2686.jpg

Naisten nopein Suvi Miettinen peesailee Kokkosta. Vauhti oli ilmeisen sopivaa.

DSCF2690.jpg

Tämä kuva on harvinnainen. Iina ja puolikkaan nopein Teemu Toivanen. Molemmat ovat mm. triatlonin Suomenmestareita. Iina kuukauden takainen täyden matkan mestari Tahkon maisemista, ja Teemu muutaman vuoden takainen tri -puolimatkan Suomen mestari Joroisista. Teemu tuumasi kesken juoksun, että on herkkää ja ei tuo Iinankaan meno kovin väkinäistä ollut:)

DSCF2691.jpg

Puolimaran kakkonen Tomi Ronkainen

DSCF2692.jpg

Leah Daugherty juoksi hymyssä suin puolikkaan kakkoseksi naisten sarjassa. On muuten juossut muutama vuosi taaksepäin aika kovia aikoja kestävyysmatkoilla.

DSCF2693.jpg

Järveläisen Ari oli aikoinaan Kuopio Maratonin alkuperäis järjestäjiä. Silloin juoksu kulki Rauhanlahden Maratonin nimisenä. Ja Ari eikun jaksaa, nyt täydellä matkalla.

DSCF2694.jpg

Sikasen Arde keskittyneenä hiekkaosuudella, mitä riitti sen 1km verran.

Täyden matkan maraa, enkä kymppiä sitten kerennytkään enää seurata, joten tässäpä tämänkertainen minun osuus, muuhun kun en enää kykene.